Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aiheuttaako K-Laser kiusaa Jukurien runkosarjan voittohaaveille

 
Aiheuttaako K-Laser kiusaa Jukurien runkosarjan voittohaaveille

Jukureilla on mahdollisuus ratkaista runkosarjan voitto illan ottelussa, kun puolestaan oululaiset himoitsevat lisäpisteiden avulla parempaa loppusijoitusta runkosarjassa. On myös mahdollista, että joukkueet kohtaisivat ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä.

Kotijoukkue on ollut aikaisemmissa otteluissa kuskin roolissa, Jukurit on voittanut kaikki kolme keskinäistä ottelua, jälkimmäinen ottelu Oulussa venyi aina voittolaukauskilpailuun asti.

Jukurit ei tulevia otteluita juuri mieti päävalmentaja Jarno Pikkarainen painottaakin, että tärkeintä on elää oikeassa aikamuodossa. Joukkueesta huokuu kova tekemisen meininki. Lauantain kierroksella Jukurit hävisi Vaasan Sportille, ottelussa vierailta puuttui viimeinen vaihde ja päättäväisyys.

K-Laser katkaisi tappioputkensa lauantaina, kun joukkue taisteli voittolaukauskilpailun jälkeen voiton Heinolan Kiekosta.

Jukurien selkeä vahvuus ja tavaramerkki on ollut jo monena vuonna neljä tasaista kenttää, joista jokainen saa pelin pyörimään vastustajan päädyssä. Ajoittain sarvipäiden pelistä on puuttunut se viimeinen tahto ja lopullinen tappamisen meininki. Jos Pikkaraisen suojatit pelaavat omalla tasollaan on oululaisten puolustukselle luvassa hikinen iltapuhde.

K-Laserin mahdollisuudet lienevät tiukassa viisikkopuolustuksessa ja sanomattakin on selvää, että maalipaikat täytyy hyödyntää kovalla prosentilla. Mahdollinen nopea avausmaali muuttaisi pelin luonnetta tuntuvasti.

Jukurien kokoonpanosta ovat varmuudella pois Miikka Lindholm loukkaantumisen vuoksi ja Ranskan maajoukkueen mukana oleva Nicholas Besch.

Oululaiset jatkavat samalla kokoonpanolla, kuin lauantaina.

Mestiksen (Ville Lepistö) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää