Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS:n naiset murkasivat Indiansin

 
OLS:n naiset murkasivat Indiansin

Sunnuntain liigaottelu OLS:n ja Indiansin välillä ei tarjonnut millään tasolla parasta naissalibandya. Ottelu oli jokseenkin kolmijakoinen vieraiden viedessä avauserää, OLS:n johtaessa toista ja tuomarien ottaessa roolia kolmannessa. OLS onnistui kuitenkin maalinteossa paremmin ja korjasi pisteet kotiin ottelutapahtumiin nähden yllättävän suurinumeroisestikin 10-3.

OLS oli helisemässä jo heti ottelun alussa Indiansin korkean karvauksen painaessa OLS-päätyyn. Palloa ei saatu omalta alueelta pois ja huonot syötöt napsuivat useammin vastustajan kuin oman joukkuelaisen lapaan. Onnellisesti olikin pelattu vasta 45 sekuntia kun Siru Karjalainen siirsi vieraat johtoon. Neljällä kentällä erässä pelannut OLS ei saanut peliään raiteilleen oikeastaan koko erässä vaikka Kristiina Kauppila ja Annukka Häkli pitivätkin huolen siitä, että erätauolle lähdettiin 2-2 tasalukemissa.

Toisessa erässä pelin laatu ei juurikaan parantunut mutta OLS ryhdistäytyi hieman omalla alueellaan ja nautiskeli muutaman näyttävän hyökkäyksen. Neljä maalia vastustajan verkkoon ja nolla omiin antoi OLS:lle hieman enemmän tilaa hengittää.

Kolmas erä näytti ajoittain siltä, että joukkueet vain pelailivat aikaa pois kellosta. Kenties tästä inspiroituneena tuomaripari halusi ottaa ohjat käsiinsä, tosin ohjat taisivat olla eriparia.  Ajassa 42:46 Susanna Mustonen saa varsin heppoisin perustein jäähyn vaarallisesta pelistä. Indians lähtee pelaamaan kuudella pelaajalla rikasta ja rutiköyhää ja ottaa maalivahdin pois. Tulos on tällä kertaa rutiköyhä kun Annukka Häkli laittaa pallon tyhjään maaliin.

Alivoimasta selviydyttyä vihelletään pian jäähy Indiansille vähintäänkin yhtä kyseenalaisin syin. Tuomarit ovat kuitenkin asiasta eri mieltä ja pian jäähy on kumottu ja kalabaliikki valmis. Pelaajat jättävät ihmettelemisen valmentajille ja yleisölle ja keskittyvät pelaamiseen. OLS paukuttelee kaksi maalia lisää ennen seuraavaa jäähyä, johon ei tälläkään kertaa oikein aihetta löydy. OLS:n onneksi Indiansin ylivoima- ja erikoistilannepelaamisesta oli jäänyt ajatus tällä kertaa Espooseen ja vaarallisia tilanteita ei juurikaan nähty. Henna Ilmola napautti kympin täyteen vielä juuri ennen summerin sointia ja kenties OLS:n kauden kehnoin peli oli saatu päätökseen.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää