Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoo voiton päässä välieristä

 
KooKoo voiton päässä välieristä

Kiekko-Laser hallitsi pudotuspelien toista puolivälieräottelua KooKoota vastaan, mutta vierailijat saivat iskettyä voittoon tarvittavat maalit. Kouvolalaiset ottivat ottelusarjan toisen voiton lukemin 2-5.

Ottelu oli tunnetta täynnä heti kiekon pudotessa jäähän ja Raksilan kaukalon reunuksia koeteltiin ottelun aikana paljon. Näyttäviä taklauksia saatiin nähdä useita. Kiekko-Laser joutui alivoimalle heti ensimmäisellä peliminuutilla, mutta alivoima oli todella vahvaa, eikä KooKoo saanut paikkoja rakennettua. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 3.28, kun Jussi Nättinen toi kiekon vahvasti vastustajan maalin kulmalle ja sai toimitettua pelivälineen KooKoon maaliin.
 
KooKoolla kiekko oli hieman hukassa ensimmäisen erän alussa, eikä joukkue saanut käytettyä omia maalintekopaikkojaan. Antti Rautiola oli yksi joukkueen sotureista ja veskarin patjat venyivät huikeisiin torjuntoihin. Kotkapaitojen puolustus toimi hyvin ja kiekko saatiin riistettyä pois vastustajalta.

KooKoo onnistui tulemaan tasoihin ensimmäisen erän puolivälin paikkeilla Kory Bakerin ylivoimaosumalla. Kouvolalaisten toinen osuma syntyi ylivoimatilanteen jälkimainingeissa, kun kiekkoa ei saatu toimitettua pois omalta alueelta. "Rautiola oli omalla huipputasollaan tänään sekä Matias Perkkiö, Nättinen ja Jari Löfman. Muut jäivät siitä. Pettynyt olen oman joukkueen puolesta. Ensimmäiset minuutit olivat hyviä, mutta sitten tunne vei mukanaan, tuli muutama hölmö virhe ja vastustaja rankaisi", Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner sanoi pettyneenä.

Heti toisen erän alkuun KooKoo onnistui tekemään kolmannen maalin, mutta kotkapaidat eivät tästä säikähtäneet, vaan laittoivat luistimilla vielä kovemmin. Toisessa erässä ylivoimatilanteita avautui useampi, mutta erikoistilannepelaamisessa on vielä petrattavaa. Erän kolmas ylivoima kuitenkin tuotti tulosta, kun Iiro Memonen siivosi maskista kimmonneen kiekon maaliin. Ja joukkue oli tullut maalin päähän. "Hyvin saatiin toisessa erässä konetta käyntiin ja kolmannen erän vastustajan jäähyyn asti se toimi. Sen jälkeen peli katosi täysin ja ylivoima oli luokaton. Tuli hautominen, ihme pitkiä syöttöjä ja takaa-ajo jäi piippuun", Manner kertasi.

Kolmannessa erässä KooKoo karvasi syvältä ja oman pään virhe kostautui, kun vastustajan Niklas Sirén pääsi laittamaan kiekon maaliin. Tämän jälkeen KooKoo otti hallinan pelistä. Vaikka kotkapaidat jatkoivat taistelua, ei tarvittavaa maalia saatu aikaiseksi. Baker viimeisteli vielä ottelun loppulukemat illan toisella osumallaan ja jälleen ylivoimalla. "Sirén kun teki maalin, niin KooKoon energia irtosi ja meillä tuska kasvoi. Keskiviikkona meillä on Kouvolassa yksittäinen peli, miracle in Kouvola ja siihen tähdätään, ettei KooKoo voita".

Ottelut jatkuvat keskiviikkona Kouvolassa, missä ottelusarja on katkolla KooKoolle.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikkoManner

Mikko Manner

19.7.1974 Vaasa
Tiedot

Iiro Memonen

3.10.1986 Kitee
Tiedot

Matias Perkkiö

23.5.1987 Oulu
Tiedot

AnttiRautiola

Antti Rautiola

8.2.1988 Äänekoski
Tiedot


Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää