Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Ylihärmään hyvän itseluottamuksen ja taistelumielen saattelemana

 
Pesäkarhut Ylihärmään hyvän itseluottamuksen ja taistelumielen saattelemana

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue matkaa keskiviikkona Ylihärmään kahdesta ensimmäisestä pelistä napattujen voittojen saattelemana. "Onnistumiset pelillisesti sekä tietenkin voitot Haminasta ja Viinijärvestä ovat nostaneet joukkueemme itseluottamusta merkittävästi ja pääsemme hyvällä fiiliksellä Ylihärmän kaatoon. Pystymme jatkamaan samalla joukkueella kuin mitä olemme pelanneet tähänkin saakka, joten siinäkin mielessä tilanne on ihan hyvä", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja ja kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Jarmo Ania,Pesäkarhut
Jarmo Anian joukoilla on ollut ensimmäisissä peleissä aihetta hymyyn.
Kari Saha / UrheiluPori.com
Kotijoukkue Ylihärmän Pesis-Junkkarit on aloittanut kauden voitolla ja tappiolla, ensimmäisessä ottelussaan se kaatoi kotonaan naapurinsa Lapuan ja sunnuntaina Ylihärmä koki vierastappion Lappeenrannassa. "Tiedostamme sen, että Ylihärmä on hyvä ja vaarallinen nimenomaan kotonaan. Me tulemme edelleen panostamaan omiin vahvuuksiimme sisäpelissä ja kiinnittämään erityistä huomiota ulkopelin kovaan tempoon ja huolellisuuteen. Kaiken perustana onnistumiselle myös tässä ottelussa tulee olemaan valmistautuminen ja keskittyminen, meidän tulee olla nöyriä pelille ja tehdä perusasiat mahdollisimman hyvin. Tahtotila on tottakai iso juttu myöskin", Kaijansinkko tiivistää Pesäkarhujen tunnelmat tiistai-iltana valmistavan harjoituksen jälkeen.

Joukkueiden kohtaamiset viime kaudella:

16.5.2006 Ylihärmä-Pesäkarhut 0-2
12.7.2006 Pesäkarhut-Ylihärmä 2-0 (kuvagalleria)


Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää