Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa vei Valiosarjan pelin

 
FC PoPa vei Valiosarjan pelin

Ottelun avausjakso oli varsin tasaista futista. FC PoPa pääsi muutamaan otteeseen hätyyttelemään Jyri Niemisen vartioimaa maalia, mutta Jazz-vahti pääsi varsin vähillä torjunnoilla koko ottelusta. Avausjaksolla hänen tehtäväksi jäi lähinnä keskityspallojen poimiminen, sillä FC PoPan laukaukset suuntautuivat ohi tai yli Jazz-maalin.

Toisessa kenttäpäädyssä FC Jazzin parhaat tilanteet osuivat avausjaksolla Jussi Rantalalle, joka pääsi muutamaan otteeseen laukomaan, mutta Lauri Pirhonen oli maalillaan valppaana. Muutenkin Rantala oli varsin pirteä ilmestys Mamadou Konaten kärkiparina. Kaksi kokonaista kautta polvivaivojen takia missannut pelaaja alkaakin pikku hiljaa kuntoutua täyteen pelikuntoon.

Toisella puoliajalla Rantalan tilalle tuli Miika Pertola, joka oli niin ikään kärkkäällä pelipäällä. Hän hankki FC Jazzille useamman hyvän erikoistilannepaikan, ja järjesteli muutaman maukkaan tilanteen.

Keskikentällä FC Jazz aloitti ryhmityksellä Santahuhdan veljekset ja Joonas Laurikainen. Ilkka Santahuhta pelasi hieman toipilaana vain avausjakson. Ajoittain kolmikko pyöritti varsin näyttävästi Jazzin peliä, mutta toisella puoliajalla pelinrakentelun taso hieman laski.

FC PoPa saikin toisen puoliajan alkupuolella otetta. Joukkue vaihtoi tauolla sisään pari uutta vahvistusta, jotka kentän laitamilla tiedettiin slovenialaisiksi. Näistä toinen oli huomattavan isokokoinen toppari, ja toinen vähän pienemmälle huomiolle tässä pelissä jäänyt vasen laituri.

Joukkueen osumasta vastasi kuitenkin tutumpi mies.

FC Jazzista keväällä 2009 FC PoPaan siirtynyt Kari-Pekka Koivunen peippasi vasurinsa vapaaksi, ja tälläsi komeasti ohi Jyri Niemisen.

Jos Koivusen henkilökohtaisesti hieno suoritus jätetään laskuista, FC Jazzin puolustuslinja suoritui puhteestaan varsin virheettömästi. Jukka Ranne, Jari Vuorinen ja Jussi Leinonen pärjäsivät mainiosti varsinkin ilmatilassa, mutta myös kolmikon pelinrakentelu oli kohtuullista. Laidoilla pelanneet Jonne Tuominen (vaihdoista Joni Pelkonen) ja Joonas Salo raatoivat paljon ja tukivat hyvin hyökkäyksiä.

Juuri Salolle aukesikin FC Jazzin paras maalintekotilanne. Joonas Laurikainen käynnisti pelin viimeisellä minuutilla mainiosti Jazzin vastaiskun. Jonttu pisti oikealta laidalta Konaten kovaan vauhtiin. Mamadou ajoi lähes päätyyn asti ja keskitti kovan syötön maalille, jossa oli Jazzilla 2-1 ylivoimamiehitys. Pertola voitti miehensä ja pallo ajautui takatolpalle ehtineelle Salolle. Maali oli tyhjä ja matkaa viisi metriä, mutta Jone pisti poukkivan kuulan yläputkeen.

Peli päättyi tähän, ja FC PoPa sai juhlia voittoa.

FC Jazzin matsit jatkuvat jo lauantaina Salossa, jossa kohdataan treenimatsissa SalPa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää