Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa vei Valiosarjan pelin

 
FC PoPa vei Valiosarjan pelin

Ottelun avausjakso oli varsin tasaista futista. FC PoPa pääsi muutamaan otteeseen hätyyttelemään Jyri Niemisen vartioimaa maalia, mutta Jazz-vahti pääsi varsin vähillä torjunnoilla koko ottelusta. Avausjaksolla hänen tehtäväksi jäi lähinnä keskityspallojen poimiminen, sillä FC PoPan laukaukset suuntautuivat ohi tai yli Jazz-maalin.

Toisessa kenttäpäädyssä FC Jazzin parhaat tilanteet osuivat avausjaksolla Jussi Rantalalle, joka pääsi muutamaan otteeseen laukomaan, mutta Lauri Pirhonen oli maalillaan valppaana. Muutenkin Rantala oli varsin pirteä ilmestys Mamadou Konaten kärkiparina. Kaksi kokonaista kautta polvivaivojen takia missannut pelaaja alkaakin pikku hiljaa kuntoutua täyteen pelikuntoon.

Toisella puoliajalla Rantalan tilalle tuli Miika Pertola, joka oli niin ikään kärkkäällä pelipäällä. Hän hankki FC Jazzille useamman hyvän erikoistilannepaikan, ja järjesteli muutaman maukkaan tilanteen.

Keskikentällä FC Jazz aloitti ryhmityksellä Santahuhdan veljekset ja Joonas Laurikainen. Ilkka Santahuhta pelasi hieman toipilaana vain avausjakson. Ajoittain kolmikko pyöritti varsin näyttävästi Jazzin peliä, mutta toisella puoliajalla pelinrakentelun taso hieman laski.

FC PoPa saikin toisen puoliajan alkupuolella otetta. Joukkue vaihtoi tauolla sisään pari uutta vahvistusta, jotka kentän laitamilla tiedettiin slovenialaisiksi. Näistä toinen oli huomattavan isokokoinen toppari, ja toinen vähän pienemmälle huomiolle tässä pelissä jäänyt vasen laituri.

Joukkueen osumasta vastasi kuitenkin tutumpi mies.

FC Jazzista keväällä 2009 FC PoPaan siirtynyt Kari-Pekka Koivunen peippasi vasurinsa vapaaksi, ja tälläsi komeasti ohi Jyri Niemisen.

Jos Koivusen henkilökohtaisesti hieno suoritus jätetään laskuista, FC Jazzin puolustuslinja suoritui puhteestaan varsin virheettömästi. Jukka Ranne, Jari Vuorinen ja Jussi Leinonen pärjäsivät mainiosti varsinkin ilmatilassa, mutta myös kolmikon pelinrakentelu oli kohtuullista. Laidoilla pelanneet Jonne Tuominen (vaihdoista Joni Pelkonen) ja Joonas Salo raatoivat paljon ja tukivat hyvin hyökkäyksiä.

Juuri Salolle aukesikin FC Jazzin paras maalintekotilanne. Joonas Laurikainen käynnisti pelin viimeisellä minuutilla mainiosti Jazzin vastaiskun. Jonttu pisti oikealta laidalta Konaten kovaan vauhtiin. Mamadou ajoi lähes päätyyn asti ja keskitti kovan syötön maalille, jossa oli Jazzilla 2-1 ylivoimamiehitys. Pertola voitti miehensä ja pallo ajautui takatolpalle ehtineelle Salolle. Maali oli tyhjä ja matkaa viisi metriä, mutta Jone pisti poukkivan kuulan yläputkeen.

Peli päättyi tähän, ja FC PoPa sai juhlia voittoa.

FC Jazzin matsit jatkuvat jo lauantaina Salossa, jossa kohdataan treenimatsissa SalPa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutArttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää