Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz vierailee Salossa

 
FC Jazz vierailee Salossa

SalPan ja FC Jazzin välinen kamppailu pelataan kello 13.00 alkaen Salon urheilupuistossa.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat Kakkosen B-lohkossa kahdesti. Molemmat päättyivät SalPan voittoon erittäin jännittävien ja tasaisten vaiheiden jälkeen.

Salossa lukemat olivat 5-3 ja Porissa 1-2.

SalPa on tulevalla kaudella jälleen yksi Kakkosen B-lohkon vahvimmista joukkueista, joten se on hyvä mittari koko ajan esityksiään parantavalle FC Jazzille.

- Pelimme on kehittynyt koko ajan. Varsinkin puolustuspelaaminen on tiivistynyt viime aikoina, päävalmentaja Risto Virtanen toteaa.

- FC PoPaa vastaan puolustuspeli oli jo lähes sataprosenttista lukuun ottamatta maalia, joka oli Koivuselta (Kari-Pekka) hieno yksilösuoritus. Mutta oli siinä tilanteessa meiltä myös muutama virhe.

- Salossa lähdemme parantamaan peliämme entisestään. Tärkeintä on saada peli tasapainoon, ja säilyttää se koko 90 minuuttia.

FC Jazz lähtee Saloon ilman talvikauden maalitykkiään Jesse Junnilaa, joka kärsii olkapäävammasta. Myös luja toppari Jari Lamminen on ollut toipilaana viime viikkoina. Viimeisin lisä sairauslistalle on toinen toppari Jari Vuorinen, joka kärsii jalkavammasta.

Peli on porilaisille jo kolmas yhden viikon sisään.

- Tämä on meille rankka jakso, ja harjoittelu on ollut lähinnä palauttelua ja valmistautumista. Salossa vaihdamme vähän ryhmitystä siitä, mitä se on ollut edellisissä peleissä. Nyt on hyvä aika testata erilaisia variaatioita, Virtanen muistuttaa.

FC Jazz kohtaa viikon kuluttua lauantaina Seinäjoella SJK:n Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa. SJK on hankkinut lukuisia vahvistuksia Veikkausliigasta ja tähtää tosissaan Ykkösen nousuun Kakkosen C-lohkosta. Muun muassa FC Jazz-kasvatti Matti Lähitie siirtyi alkavaksi kaudeksi Seinäjoelle Jyväskylän Jalkapalloklubista.

- SJK-peli on meille todella mukava haaste, ja tärkeä peli. Sikälikin SalPa-peli on tärkeä viimeistelytapahtuma Seinäjokea ajatellen. Suomen Cup on jo kunnon kilpailu, jota on hieno lähteä pelaamaan, Virtanen toteaa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää