Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut vahvalla ulkopelillä voittoon Ylihärmässä

 
Pesäkarhut vahvalla ulkopelillä voittoon Ylihärmässä


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue jatkoi hyvää ulkopeliään Ylihärmässä ja nappasi vierasvoiton ja kolme pistettä jaksoin 2-0. Jaksot päättyivät Pesäkarhuille 8-0 ja 1-0. Ensimmäinen jakso oli Pesäkarhujen hallintaa alusta alkaen ja jälleen kerran joukkue pelasi erinomaisen ensimmäisen sisävuoron tehden neljä juoksua. Lopulta jakso päättyi Pesäkarhujen voittoon juoksuin 8-0.

Toisella jaksolla Pesäkarhujen liikkuva ja hyvätempoinen ulkopeli jatkui, eikä Ylihärmä pystynyt edelleenkään tekemään juoksuja muutamista hyvistä yrityksistä huolimatta. Myös Pesäkarhujen sisäpeli kuitenkin ontui toisella jaksolla ja etenkin kopinnostopalot söivät sisäpelin tehoja. Yhden juoksun joukkue pystyi kuitenkin tekemään, Heidi Kuusiston lyödessä upeasti pallon merkistä väliin. Kuusisto kotiutti ottelussa sataprosenttisesti lyöden kaksi juoksua. Myös toinen lyöjäjokeri, Noora Boelius löi hyvin, Boelius kotiutti etenijän kolmesti.

Pesäkarhujen ylivoimainen ykkönen Ylihärmä-ottelussa oli kuitenkin lukkari Niina Luomanen, "Ninjan" syöttäminen oli monipuolista ja hyvin rytmitettyä läpi pelin ja Ylihärmän sisäpeli
Heidi Kuusisto,Pesäkarhut
Heidi Kuusisto löi toisen jakson ainoan juoksun.
Kari Saha / UrheiluPori.com
tylsistyi paljolti vahvaan lukkarointiin. Pesäkarhujen pelit jatkuvat jo perjantaina kun vieraaksi saapuu hallitseva mestari Kirittäret Jyväskylästä. Mielenkiintoa otteluun tuo lisää myös Kirittärien pelinjohtokaksikko. Viuhkan varressa peliä johtaa entinen huippupelaaja Katja Saari ja kakkospelinjohtajana toimii porilaisille hyvin tuttu ex-pelaaja, aina värikkäästi pelissä mukana oleva Jonna Salminen.

Hanna Hirvikosken mietteitä voittoisan Ylihärmä pelin jälkeen.

"Peli lähti käyntiin hyvin ja ensimmäinen jakso kulki meidän komennossamme. Toisella jaksolla  peli meni hieman häsläämiseksi, mutta tiukan ulkopelimme ansiosta selvisimme kuitenkin kunnialla. Kolmessa ensimmäisessä pelissä olemme osoittaneet, että asenne on kunnossa, mutta perjantaina sitten nähdään, missä mennään pelillisesti."

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com
Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Kari Saha / UrheiluPori.comTakaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

JonnaSalminen

Jonna Salminen

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää