Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kevään huippuottelu ja kärkikamppailu perjantaina Porissa

 
Kevään huippuottelu ja kärkikamppailu perjantaina Porissa


Todellinen huippuottelu naisten superpesiksessä pelataan Porin pesäpallostadionilla perjantai-iltana, kun sarjajohtaja Pesäkarhujen vieraaksi saapuu Kirittäret Jyväskylästä. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet sarjan voitokkaasti, Pesäkarhuilla voittoja on kolme ja Kirittärillä kaksi. Kummankin joukkueen ehdoton vahvuus on ollut tiivis ulkopeli, Pesäkarhujen kentästä on tehty vain yksi juoksu ja Jyväskylän ulkopeli puolestaan on joutunut antautumaan neljästi. Nämä tilastolliset seikat kannattanee myös veikkaajien ottaa huomioon, kun miettivät juoksumääriä Veikkauksen tulosvetokohteeseen Pori-Jyväskylä.

Pesäkarhut lähtee kaatamaan hallitsevia mestareita määrätietoisesti, omaan peliinsä luottaen. "Turha meidän on alkaa ujostelemaan, mennään nauttimaan ja tekemään hyviä suorituksia. Kyllä sieltä Kirittärienkin ulkopelistä aukkoja löytyy", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania toteaa. "Ulkopelimme on oltava edelleenkin liikkuvaa ja aggressiivistä,Jyväskylän materiaali ei anna lepohetkiä hetkeksikään", Ania toteaa.

Pesäkarhut pääsee otteluun samoilla pelaajilla kuin mitä tähänkin saakka on käytetty aikaisemmissa kolmessa ottelussa. Jyväskylän joukkue on tälläkin kaudella naisten superpesiksen kokenein ja iäkkäin materiaaliltaan. "Niin, Kirittärissä on viime vuosina täydennettyporukkaa hankkimalla aina lopettaneiden tilalle valmiita Itä-Länsi-tason pelaajia. Meillä Pesäkarhuissa suuntaus on ollut viime aikoina enemmän omiin junioreihin luottamisessa, toki juniorityön laatu onkin meillä Porissa Jyväskylää selvästi parempi. Se on selvää, että tässä ja nyt hetkessä Kirittäret on tälläkin kaudella vahva, mutta niin uskomme mekin meidän joukkueen olevan ja nuoruuden intoa meidän tytöistä löytyy varmasti", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja ja kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkkototeaa joukkueiden rakentamistyylin eroista.

Lisää mielenkiintoa perjantain huippukamppailuun tuo myös pelinjohtokaksikkojen kohtaaminen. Pesäkarhujen Jarmo Ania/Petri Kaijansinkko vastaan Kirittärien kaksikko Katja Saari/Jonna Salminen. Jännittävää on nähdä mitä uutta mahdollisesti Jyväskylän peliin ovat tuoneet entiset huippupelaajatKatja Saari ja porilaisille hyvinkin Pesäkarhujen ex-tähtipelaajana tutuksi tullut Jonna Salminen(os. Äijälä).

Joukkueiden kohtaamiset viime kaudella:
16.6.2006 Pesäkarhut-Jyväskylä 0-2 (kuvagalleria)
9.8.2006 Jyväskylä-Pesäkarhut 2-0
12.8.2006 Jyväskylä-Pesäkarhut 2-0

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

JonnaSalminen

Jonna Salminen

Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää