Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voittoon huikeassa yleisömatsissa, Kirittäret nurin!

 
Pesäkarhut voittoon huikeassa yleisömatsissa, Kirittäret nurin!
Sanna Lappalainen,Pesäkarhut
Pesäkarhut pääsi tuulettamaan Kirittärien päänahalla.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Pesäkarhut naisten superpesisjoukkue jatkoi voittoputkeaan perjantai-illan huikeassa pesisthrillerissä, kun hallitseva mestarit Kirittäret Jyväskylästä kaatui jaksoin 2-1. Yleisöä Porin pesäpallostadionilla oli jälleen upeasti, kovatasoisen pelin näki ja koki kaikkiaan 1226 katsojaa.

Ensimmäinen jakso pelattiin erittäin tarkkaa ulkopeliä molemmin puolin ja vain hyvillä suorituksilla tuli sisäpelin onnistumisia. Lopulta Jyväskylän kokenut joukkue vei jakson juoksuin 2-1. Pesäkarhut ei saanut vielä ekalla jaksolla haastettua riittävästi Kirittärien ulkokenttää, mutta juuri tuohon asiaan kiinnitettiin huomiota ottelun tauolla porilaisten pukukopissa.

Toiselle jaksolle tulikin kuin uudesti syntynyt kotijoukkue. Suoranaisen hurmoksen Pesäkarhuihin ja kotiyleisöönkin herätti nuori 2-koppari Hanna Hirvikoski lyömällä kahteen kertaan läpi Kirittärien kolmospuolelta. Lisäksi jokeri Noora Boelius löi hienosti kaksi juoksua ja niin Jyväskylän naiset alkoivat taipua. Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania korostikin toisen jakson hyvyydessä nimenomaan joukkueen "heräämistä" noiden muutamien loistavien sisäpelisuoritusten johdosta. Ja kun koko alkukauden erinomaisesti pitänyt Pesäkarhujen ulkopeli kesti Kirittärien painostuksen, päättyi toinen jakso Pesäkarhuille lopulta 5-2.

Kirittäret aloitti supervuoron sisällä ja pystyi rakentamaan heti hyvillä suorituksillaan ajolähdön. Kolmesta kotiutusyrityksestään vieraat saivat tehtyä kuitenkin vain yhden juoksun ja niin Pesäkarhut pääsivät superin tasoittavalle varsin hyvästä takaa-ajo-tilanteesta. Kotijoukkue saikin varsin pian nopean ja kakkospalkinnolla palkitun Carita Toiviaisen kolmospesälle. Loppujen lopuksi ratkaisun syntyi 0-3-tilanteessa lukkarinakin hienosti pelanneen Niina Luomasen mailasta. Luomanen sivalsi upean merkkaamattoman lyönnin kakkospesään ja kun Kirittärien 2-vahti Jenni Tolonen liikahti keskelle, oli pallo kaukana "Retsan montussa". Tuloksena kaksi juoksua ja kotivoitto!!

Pesäkarhut otti näin neljännen peräkkäisen voittonsa, pelinjohtaja Jarmo Ania korosti voiton merkitystä erityisesti henkisellä puolella. Kirittäret kun on ollut Pesäkarhuillekin vaikea vastustaja viimeisten kausien aikana. Pesäkarhut jää nyt reilun viikon mittaiselle pelitauolle, seuraavat ottelut ovat vierasotteluita Siilinjärvellä ja Peräseinäjoella 4. ja 5.6 . Upean kotiyleisönsä edessä Pesäkarhut pelaa seuraavan kerran perjantaina 8.6, jolloin vieraaksi saapuu Tyrnävä.

UrheiluPorin kummipelaajan Hanna Hirvikosken kuulumisia erinomaisen Kirittäret pelin jälkeen.

"Kirittärien voittaminen on aina harvinaista herkkua, ja voitto maistuu sen vuoksi paljon normaalia makeammalta! Taas nähtiin, että yksi lyönti riittää sytyttämään koko joukkueen. Myös henkilökohtaiset onnistumiset olivat tärkeitä pienten alkukankeuksien jälkeen."
Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

Ottelun kuvagalleria tulossa...

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää