Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa otti ansaitun voiton

 
FC PoPa otti ansaitun voiton

FC PoPa kohtasi FC Hämeenlinnan ja otti ansaitun voiton lukemin 3-1, maalintekijöinä kunnostautuivat Kari-Pekka Koivunen ja Juha Luoma, viimeinen maali merkittiin omaksi maaliksi.

Ensimmäiset minuutit FC Hämeenlinnan tahdissa

PoPan peli lähti käyntiin tahmeasti ja vierailijat hallitsivat ensimmäisiä minuutteja selvästi. Syöttötyöskentelyn ollessa luokatonta pääsi FC Hämeenlinna vaarallisiin vastahyökkäyksiin eikä PoPa saanut kenttätapahtumia hallintaansa. Vierailija siirtyikin johtoon reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, keskitys maalille ja pallo pomppi Eetu Kokkiselle, joka laittoi pallon varmasti maaliin. Maali herätti kotijoukkueen pelaamaan ja isännät alkoivatkin pikkuhiljaa ottamaan otetta kenttätapahtumista. Ensimmäinen todellinen paikka siunaantui hyvässä vireessä olevalle Koivuselle mutta puolittaisen läpiajon maalivahti torjui. Muutama minuutti tästä ja Koivunen onnistui, Toni Junnila pääsi oikealta laidalta keskittämään takaviistoon, josta K-P laukoi pallon maaliin. Maalin jälkeen PoPa otti pelin selvemmin hallintaansa ja siirtyikin johtoon rangaistuspotkusta, Juuso Aalto rynnisti vasemmalta laidalta boksiin ja puolustaja joutui rikkomaan,Luoma toimitti pilkun varmasti maaliin. Näin tauolle PoPan johtaessa.

Toinen puoliaika PoPan hallintaa

Toisella puoliajalla PoPa esitti kauden parasta peliään eikä FC Hämeenlinna pysynyt isäntien kyydissä, vierailija ei saanut toisella puoliajalla yhtään laukausta Ville-Valtteri Tuumin vartioimalle maalille. PoPan syöttötyöskentely oli hyvällä tasolla ja Hämeenlinna joutui jatkuvasti rikkomaan ja ikävä kyllä vastustaja alkoi turhautumaan, josta kärsi Teemu Vihtilä, turhautunut vihulainen tuli polvi edellä Temeä kylkeen ja seurauksena kylkiluun murtuma ja 4-6 viikon sairasloma. Lopussa PoPa kaunisteli lukemia, kun Koivusen keskitys muutti suuntaa vastustajan puolustajasta ja painui omaan maaliin. Enempää maaleja ei nähty ja PoPalle ansaittu voitto lukemin 3-1.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää