Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut palaa reilun viikon mittaiselta tauolta

 
Pesäkarhut palaa reilun viikon mittaiselta tauolta


Pesäkarhujen voitokas naisten superpesisjoukkue palaa maanantaina tositoimiin, kun se matkaa Siilinjärvelle paikallisen SiiPen vieraaksi. Takana on reilun viikon mittainen tauko peleistä. Pesäkarhut käytti tauon monipuoliseen harjoitteluun sekä lepoon ja samalla päästiin myös parantelemaan erinäisiä pieniä vammoja. Neljästä pelistä otetut neljä voittoa antavat nuorelle joukkueelle itseluottamusta ja tiedon siitä, että on tehty oikeita asioita niin joukkueena kuin henkilökohtaisellakin tasolla.

"Haasteet kasvavat ilta illalta ja peli peliltä, Jyväskylän voittaminen lisäsi varmasti meidän päänahan arvoa. Joukkue kuin joukkue haluaa nyt yhä enemmän voittaa meitä. Meidän pitää olla valmis pelaamaan ja harjoittelemaan jatkossakin nöyrästi ja määrätietoisesti, uskomme pelaajiemme olevan valmiina kovaan taisteluun jo heti maanantaina Siilinjärvellä", toteaa Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

"SiiPe on hyvä kotijoukkue, kuuluisa Mantun monttu tuo aina omat ominaispiirteensä peliin Siilinjärvellä. Ulkopelin tulee olla edelleenkin pitävää ja huolellista. Sisäpelissä painotukset ovat yhä omissa vahvuuksissa ja vastustajan haastamisessa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania sanoo.

Pesäkarhut jatkaa samoilla kahdellatoista pelaajalla kuin mitä tähänkin saakka on pelattu. Siilinjärveltä Pesäkarhujen matka jatkuu tiistai-illaksi Peräseinäjoelle, jossa yksi suurista suosikeista, Petojussit, asettuu vastaan. "Yövymme Siilinjärven pelin jälkeen yhteistyökumppanimme Kuortaneen Urheiluopiston tiloissa ja valmistaudumme siellä huolellisesti tiistain koitokseen. Kesän ensimmäiset helteet tuovat myös peleihin valmistautumisiin oman mausteensa", Petri Kaijansinkko kertoo Pesäkarhujen tuplamatkan ohjelmasta.

Joukkueiden kohtaamiset viime kaudella:
27.5.2006 Siilinjärvi-Pesäkarhut 0-2
23.7.2006 Pesäkarhut-Siilinjärvi 2-0
20.8.2006 Siilinjärvi-Pesäkarhut 0-2

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää