Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle tappio ja uusia loukkaantumisia

 
PoPalle tappio ja uusia loukkaantumisia

FC PoPa kohtasi tänään FC Hakan ja vierailija voitti tasaisen taiston 1-0.

Tasainen ensimmäinen puoliaika

Ottelu alkoi tasaisesti eikä ensimmäisillä minuuteilla paikoilla juhlittu. PoPa pysyi hyvin omassa pelisuunnitelmassaan, nopeaa pallon liikuttelua ja puolustaessa vahva prässi vastustajaan. PoPa saikin ensimmäisellä puoliajalla hyviä riistoja mutta huippupaikkoihin riistot eivät johtaneet. Vaikka ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista niin paremmat maalipaikat olivat Hakalla mutta Lauri Pirhonen selvitti muutamat tilanteet varmasti. PoPan ensimmäisen puoliajan paras paikka syntyi Juuso Aallon toimesta, vasemmalta röyhkeä nousu maalilta mutta viimeinen syöttö ei tavoittanut hyökkääjiä ja tilanne kuivui kokoon. Aivan puoliajan lopussa PoPa joutui tekemään ensimmäisen vaihdon, kun Antti-Pekka Pihlainen loukkasi takareitensä, vaihto pakotti PoPan tekemään muutoksia kenttäryhmitykseen, Aleksander Akbar tuli vaihdosta kärkeen, Samu Ruisniemi tippui kärjestä oikeaan laitaan ja oikeasta laidasta Topi Mattila siirtyi vasemmaksi puolustajaksi. Kun vaihto saatiin suoritettua tuomari vihelsi ensimmäisen puoliajan päättyneeksi.

Haka voittoon onnekkaalla maalilla

Toisen puoliajan alku oli PoPalta vaikea ja muutaman minuutin pelin jälkeen Haka siirtyi johtoon,pieni puolustusvirhe ja Jarno Mattila pääsee laukomaan boksista ja laukaus muuttaa suuntaa Juha Luomasta ja painuu ohi Pirhosen. Tästä muutama minuutti ja PoPa joutui jälleen tekemään vaihdon, Toni Junnila saa kaksinkamppailussa vastustajan kyynärpäästä kovan iskun nenäänsä ja joutuu jättämään kentän, tarkemmissa tutkimuksissa selviää onko tuulenhalkoja murtunut. Koska PoPalla on ennestäänkin paljon poissaoloja joutui PoPa turvautumaan vastustajan vaihtomieheen, jonka nimi ei ainakaan allekirjoittaneelle selvinnyt, samalla PoPa teki kenttäryhmitykseen  muutoksen, Mattila nousi keskikentän keskelle ja hakalainen meni vasemmaksi puolustajaksi. PoPa pystyi vaihdosta huolimatta pelissä hyvin mukana ja pystyi varsinkin erikoistilanteilla aiheuttamaan harmaita hiuksia Markus Koljanderin vartioimalle maalille. Vajaa kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Aalto pääsi puolittain läpi ja vastustaja joutui repimään Aallon boksissa nurin mutta erotuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä ja peli jatkui. Ottelun lopussa PoPa alkoi ottamaan kovia riskejä ja Haka pääsi muutamaan loistavaan paikkaan, paras paikka siunaantui Kalle Multaselle, joka pääsi yksin läpi mutta Pirhonen liimasi heppoisen yrityksen. PoPa sai lopussa vielä muutaman kulman mutta tänään ei kuparista ei saatu rikottua ja Haka otti voiton 1-0 lukemin.

PoPan riveissä esiintyi tänään viime otteluun tapaan Jussi Äijälä, jonka kanssa keskustellaan jatkosta tämän viikon aikana.

PoPan päävalmentaja Mika Halmetniemi oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Meidän peli-ilme oli tänään erinomainen, pidettiin niistä asioista kiinni mitä ennen peliä sovittiin. Jouduttiin loukkaantumisten vuoksi tekemään muutoksia joita emme olleet suunnitelleet. Loukkaantumisista huolimatta laitettiin Haka tänään todella ahtaalle ja saatiin lopussa hyvää painetta mutta tänään ei saatu maaleja aikaiseksi, joten kyllä meillä on vielä paljon parantamiseen varaa. Ei laiteta päätä pensaaseen vaan siirretään tämän ottelun hyvät asiat lauantaiksi, kun VPS saapuu Poriin.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää