Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bears murskasi vastustajansa

 
Bears murskasi vastustajansa


,Bears
Bears oli metrin vastustajaa edellä läpi ottelun.
Tero Hämäläinen / UrheiluPori.com 

Bearsin päivän kunto oli tällä kertaa enempi kohdallaan ja kotijoukkue vei voiton selvin numeroin 41-7(29-7). Vierasjoukkueen hyökkäily oli tehotonta lukuunottamatta molempien puoliaikojen loppuja. 2. neljänneksen lopussa vastustaja kaventeli peliä Jason Thomasin syötöstä, mutta maali jäi yllättäen vastustajan ainoaksi. Muutenkin vastustaja tuntui olevan hieman talviturkissa säästä huolimatta. Varmasti 69erskin saa taas lisää virtaa kesän mittaan niinkuin viime vuonnakin. Tällä kertaa toinen kohtaaminen ajoittuu juhannuksen jälkeiseen viikonloppuun, jolloin karhulauma vaeltaa Velodromille.

Kotijoukkueella oli hyvä päivä. Tänä vuonna pelaajia on riittänyt kolmeen ensimmäiseen otteluun mukavasti ja se on auttanut etenkin linjapelaamisessa upeasti. Sunnuntaina Bearsin maaleista vastasivat Markus Kivero (3), Ville Penttilä (2) ja Matias Niekka (1). QB Stan Bedwell pelasi tähän asti parhaan pelinsä. Hyökkäyspelissä jäivät harmittamaan vain lukuisat pallojen pudotukset, joiden johdosta hyökkäys joutui monasti 3. ja pitkä tilanteisiin ja punttaamaan palloa.

Erityisesti Markus Kiveron panos alkukaudesta on ollut valtava ja uskoaksein "Kiku" pelaa parasta kauttaan. Ville Penttilä on toisena maalitaulukossa, hänen kasvattaessaa maalisaldonsa viiteen. Tällä kertaa maalit tulivat periksiantamattomuuden ansiosta kiinnottojen jälkeen. Puolustuksessa paremmin viihtyvä Matias Niekka sai myös kunnian tehdä maalin joukkueelleen tällä kertaa. Pikkuveli Micke Niekka otti pelissä uransa ensimmäisen syötönkatkon ja muutenkin alkaa pelata ja taklata kuin mies.

Stan Bedwellin paras ottelu piti sisällää monta hyvää oivallusta sunnuntaina. Hän juoksi ennätysmäärän itse palloa ja löysi vaikeistakin paikoista vapaita kiinniottajia - aina ei kuitenkaan rissujen keskittyminen kohdallaan, vaan muutama varma koppi ja yksi maali putosi maahan.

Puolustuksessa Jari Suomisen debyytti oli komea ja hänet palkittiin parhaana. Liekö sitten etelän aurinko antanut tuonut parhaan terän esiin, mutta Suomista 69ers ei saanut kuriin. Myös tutut tukimiehet Jarno Rosnell, Kimmo Mattila ja Marko Latva-Kokko olivat pelipäällä, kuten myös puolustuksen koko linja joka sai hyvin painetta Jason Thomasille. Eikä puolustuksen takakenttääkään voi moittia, yhtä nukahdusta/virhekutsua lukuunottamatta. Ville "Frank" Kauraojalta nähtiin päivän hienoin taklaus.

Hyökkäyksen linjalla ei ollut ehkä ihan yhtä hyvä päivä kuin Kouvolassa, mutte ei ihan huonokaan. Pasi Karttunen erottui linjasta ja palkittiin. Juho Huttunen oli flunssassa eikä pelannut. Häntä paikkasi kuitenkin hienosti akseli Mika Paasi - Arno Lipsanen.

Seuraavaksi Bears matkaa Tampereelle su 10.6 pelaamaan Saintsia vastaan. Saints on voittanut yhden ja hävinnyt yhden, joten vastassa on jälleen kilpailukykyinen yhdistelmä. Etenkin Saintsin puolustus on parantunut viime vuosina selkeästi. Veteraani QB Mikko Paakkunaisen johdolla myös heittopeli toiminee, joten Bearsin puolustus saa olla hereillä. Viime vuonna Saintsilla toimi tasaisesti juoksu ja heitto. Juoksupeli on ollut heillä konservatiivista, mutta toimivaa. Kova ottelu siis tulossa. Tervetuloa kaikki katsojat Tampereelle seuraamaan 1.divisioonaa."

Katso ottelun kuvagalleria

Bearsin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pori Bears - logo

Bears - 2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Bears selvään voittoon jättiläisistä

Bears selvään voittoon jättiläisistä

Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia.

Lue lisää