Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jatkoi voitokkaasti

 
Pesäkarhut jatkoi voitokkaasti


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue otti kauden viidennen voittonsa viidennestä pelistään, kun Siilinjärven Pesis kaatui Siilinjärvellä jaksoin 2-0. Ottelu oli alusta loppuun saakka Pesäkarhujen hallintaa, 3-tilanteet kertovat luonteen pelistä, 29 Pesäkarhuilla ja SiiPellä 9. Ensimmäinen jakso päättyi Pesäkarhuille juoksuin 7-3 ja toinen jakso 10-2.

"Pelissämme näkyi jonkin verran lähes puolentoista viikon pelaamattomuus. Teimme ulkopelissä pikkuvirheitä aikaisempia pelejä enemmän ja sisäpelissäkin tauko näkyi laittomissa ensimmäisissä lyönneissä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania kertoo.

Pesäkarhuista palkittiin Siilinjärvellä ykköspalkinnolla tuore ylioppilas Susanna Puisto ja kakkospalkinnon sai Kaisa Kärkkäinen. Lisäksi erinomaisesti onnistuivat jokerilyöjät Heidi Kuusisto ja Noora Boelius.

Pesäkarhujen matka jatkuu tiistaiksi Peräseinäjoelle kärkiotteluun Petojusseja vastaan. "Vastus kovenee ja meidänkin pitää parantaa peliämme. Tärkeää on myös hyvä palautuminen sekä henkisesti että ennen kaikkea fyysisesti", Ania toteaa. Pesäkarhut yöpyy ja valmistautuu tiistain kärkiotteluun Kuortaneen Urheiluopiston hyvissä puitteissa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää