Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille niukka tappio kuumassa kärkikamppailussa

 
Pesäkarhuille niukka tappio kuumassa kärkikamppailussa

,Pesäkarhut
Tiistain pelissä nähtiin paikoin keltaista.
Pekka Paljakka / UrheiluPori.com


Pesäkarhut koki kauden ensimmäisen tappionsa tiistaina Peräseinäjoella. Äärimmäisen tiukka taistelu päättyi lopulta kotijoukkue Petojussien voittoon kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. Molempien jaksojen päättyessä tasan, kuten myös supervuoroparikin, pisteet menivät kotijoukkueelle 2-1. Ensimmäinen jakso päättyi 3-3, Pesäkarhujen kestäessä hyvällä ulkopelillään Petojussien kovan painostuksen jakson viimeisellä tasoittavalla. Myös toinen jakso pelattiin tasan 3-3, Pesäkarhut nousi jaksossa 3-0 tappiosta tasoihin. Supervuorossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa iskeä, mutta kahden huippujoukkueen ulkopelit pitivät. Kotiutuslyöntikilpailussakin ratkaisua jouduttiin hakemaan pitemmän kaavan mukaan, kun ensimmäisillä viidellä lyöjällä ei saatu ratkaisua.

Toisen kierroksen kolmen kisassa Petojussit onnistui lopulta kahdesti, ensimmäisen ollessa kuitenkin ainakin palolta haiskahtava. Pesäkarhut puolestaan ei onnistunut enää koituksissa lainkaan ja niin kotari päättyi Petojusseille 4-2. Kuumaksi ottelun teki paitsi helle, hyvät joukkueet niin ennenkaikkea myös erittäin epävarmat tuomarit. Torikokouksia oli ottelussa enemmän kuin riittävästi ja harvoin peleissä jaetaan kolmea keltaista varoituskorttia. Nyt pelituomari Ilpo Lintula nosti kortin Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Anialle, hänen kolleegalleen Risto Ojanperälle sekä Pesäkarhujen kapteeni Sanna Lappalaiselle.

Pesäkarhuista palkittiin ottelussa Johanna Pentilä ja Noora Boelius, lisäksi erityismaininnan saa sataprosenttista sisäpeliä pelannut Kaisa Kärkkäinen. Pesäkarhujen ottelut jatkuvat jo perjantaina, jolloin kotistadionille saapuu vieraaksi Tyrnävän Tempaus.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com
UrheiluPorin kummipelaajan Hanna Hirvikosken mietteitä avaustappion jälkeen.

"Kahden päivän reissulta 4 pistettä ei ole huono saalis, vaikka kauden ensimmäinen tappio jäikin pahasti kaivelemaan. Nyt voitonnälkä on entistäkin suurempi!"

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.comTakaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää