Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Michal Slawuta MuSaan

 
Michal Slawuta MuSaan

Veikkausliigassa vakiokalustoon mm. Fc Lahden ja Fc Hakan riveissä kuulunut Michal Slawuta on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Musan Salaman kanssa. Sopimus on yksi tämän kevään merkittävimmistä kakkosdivaritasolla. Slawutalle tarjottiin sopimusta myös ylemmiltä sarjatasoilta, mutta MuSa tuntui houkuttelevimmalta vaihtoehdolta. Yhteensä 124 Veikkausliigaottelua pelannut Slawu tuo MuSan nuoreen joukkueeseen johtajuutta ja tarvittavaa kokemusta. Slawuta pelasi myös viime kaudella 10 ottelua MuSan paidassa PoPan farmisopimuksen kautta. 'Slawu oli viime kaudella yksi niistä tekijöistä, joiden ansiosta Musan Salama pelaa edelleen kakkosdivarissa, mm. neljän nollapelinsä ansiosta', kertoo sopimukseen silmin nähden tyytyväinen urheilujohtaja Petri Toivonen.

Slawutan sopimukseen kuuluu myös maalivahtitallin pyörittäminen kerran viikossa edustuksen treenien yhteydessä. Slawuta itse piti tätä mahdollisuutta erittäin tärkeänä asiana sopimuksen syntymisen kannalta. 'Urani jälkeen haluaisin jatkaa juuri maalivahtivalmennuksen parissa ja uskon, että minulla on paljon annettavaa suomalaisille maalivahdeille', kertoo puolalaissyntyinen Slawuta.

Slawutan sopimuksen julkistaminen tapahtui lehdistötilaisuudessa, jossa julkistettiin myös MuSa-PoPa-yhteistyön jatkuminen kaudella 2011. Tämä mahdollistaa juniori-ikäisten pelaajien liikkumisen PoPan ja MuSan välillä päivän varoitusajalla. Lisäksi MuSa saa PoPasta jokaiseen otteluunsa vähintään yhden pelaajan rosteriinsa.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää