Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Michal Slawuta MuSaan

 
Michal Slawuta MuSaan

Veikkausliigassa vakiokalustoon mm. Fc Lahden ja Fc Hakan riveissä kuulunut Michal Slawuta on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Musan Salaman kanssa. Sopimus on yksi tämän kevään merkittävimmistä kakkosdivaritasolla. Slawutalle tarjottiin sopimusta myös ylemmiltä sarjatasoilta, mutta MuSa tuntui houkuttelevimmalta vaihtoehdolta. Yhteensä 124 Veikkausliigaottelua pelannut Slawu tuo MuSan nuoreen joukkueeseen johtajuutta ja tarvittavaa kokemusta. Slawuta pelasi myös viime kaudella 10 ottelua MuSan paidassa PoPan farmisopimuksen kautta. 'Slawu oli viime kaudella yksi niistä tekijöistä, joiden ansiosta Musan Salama pelaa edelleen kakkosdivarissa, mm. neljän nollapelinsä ansiosta', kertoo sopimukseen silmin nähden tyytyväinen urheilujohtaja Petri Toivonen.

Slawutan sopimukseen kuuluu myös maalivahtitallin pyörittäminen kerran viikossa edustuksen treenien yhteydessä. Slawuta itse piti tätä mahdollisuutta erittäin tärkeänä asiana sopimuksen syntymisen kannalta. 'Urani jälkeen haluaisin jatkaa juuri maalivahtivalmennuksen parissa ja uskon, että minulla on paljon annettavaa suomalaisille maalivahdeille', kertoo puolalaissyntyinen Slawuta.

Slawutan sopimuksen julkistaminen tapahtui lehdistötilaisuudessa, jossa julkistettiin myös MuSa-PoPa-yhteistyön jatkuminen kaudella 2011. Tämä mahdollistaa juniori-ikäisten pelaajien liikkumisen PoPan ja MuSan välillä päivän varoitusajalla. Lisäksi MuSa saa PoPasta jokaiseen otteluunsa vähintään yhden pelaajan rosteriinsa.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää