Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anian nykyiset kaatoivat hänen exänsä

 
Anian nykyiset kaatoivat hänen exänsä

Carita Toiviainen,Pesäkarhut
Carita Toiviainen oli yksi Pesäkarhujen monista onnistujista.
Kari Saha / UrheiluPori.com


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue nappasi torstaina tärkeän kotivoiton, kun Lapua kaatui Porin sateisella pesäpallostadionilla jaksoin 1-0 (2-2,7-1). Näin Pesäkarhut kartutti pistetiliään kahdella pisteellä ja jätti yhden kovimmista kilpailijoistaan pisteittä.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania sai näinollen iloita joukkueensa voitosta hänen entisistä suojateistaan, johtihan "Jamo" Virkiän naisten joukkuetta edelliset kolme kautta. "Aloitimme pelin vaisusti, ei haastettu riittävästi. Pelattiin ehkä myös liikaa Lapuan heikkouksia vastaan, eikä niinkään omilla vahvuuksillamme. Onneksi saimme kuitenkin ekan jakson viimeisessä vuorossa käännettyä jakson tasapeliin. Sen jälkeen olin varma, että peli kulkee ja että voitamme toisen jakson. Toisella jaksolla pelasimmekin sitten monipuolisesti ja roolitkin menivät kohdalleen. Etenijät toivat juoksumme ja pääkotiuttajat löivät tärkeitä pinnoja, lisäksi pääsimme muutaman kerran hyökkäämään hyvin Pollarin Sirpan tolppia vastaan", iloitsi tyytyväinen Ania.

Pesäkarhujen kokoonpanossa esiintyi siepparin tontilla ensi kertaa tällä kaudella Noora Boelius. Olkapääleikkaus on onnistunut hyvin ja Boeliuksen heittopeli olikin hyvää. Sanni Vainio-Hynnilä esiintyi tällä kertaa etenijäjokerina tuoden yhden juoksunkin. Pesäkarhujen parhaana Lapuan kaadossa palkittiin lukkari Niina Luomanen, Niina löi kaksi juoksua ja pelasi erinomaisesti lautasen äärellä. Kakkospalkinnon niiasi ansaitusti Carita Toiviainen, hän toi kolme juoksua ja pelasi sataprosenttisen pelin mailan varressa numerolla yksi. Pesäkarhut pelaa ennen juhannustaukoa vielä kaksi ottelua. Sunnuntaina matka vie kärkikamppailuun Lappeenrantaan ja ensi keskiviikkona Poriin saapuu naapurit Raumalta. Yleisöä torstain Lapua-ottelussa oli kurjasta kelistä huolimatta jälleen upeasti, 990 henkeä.

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot

SanniVainio-Hynnilä

Sanni Vainio-Hynnilä

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää