Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut matkaa pääsiäisenä Saksaan

 
Pesäkarhut matkaa pääsiäisenä Saksaan

Porin Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue matkaa pääsiäisenä viikon mittaiselle harjoitusleirille Saksaan. Lähes koko joukkueen voimin tehtävä matka on merkittävässä roolissa valmistauduttaessa ja virettä viimeisteltäessä kohti 10.5 alkavaa superpesiskautta. Pesäkarhujen naiset ovat tehneet ahkerasti töitä leirimatkan onnistumiseksi, suurin osa leirin kustannuksista kun on kerätty talkoilla ja omakustanteisesti pelaajien toimesta.

"Lähdemme tosiaan pitkänäperjantaina samaan paikkaan missä olimme viime keväänäkin. Kastellaunin pienessä kaupungissa keskisessä Saksassa on hyvät olosuhteet harjoitteluun ja myös tärkeään yhdessäoloon. Henkinen puoli ja virittäytyminen yhdessä on yksi tämänkertaisenkin leirin merkittävimmistä anneista. Viikon aikana tulemme tekemään noin 10 lajiharjoitusta ,mutta aikaa tulee jäämään myös vapaa-ajan viettoon ja palavereihin niin ryhmissä kuin myös henkilökohtaisella tasolla", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Kaijansinkko toteaa olevansa tyytyväinen marraskuussa alkaneeseen harjoituskauteen.

"Takana on varsin onnistunut talvinen harjoituskausi. Loukkaantumisia ei ollut liiaksi haitaksi ja olemme päässeet tekemään asioita lähes toivotulla tavalla. Hallipeleistä jäi sellainen kuva, että parannettavaa ja kehitettävää jäi. Toisaalta pelin kehittyminen on yksi suurimmista tavoitteistamme myös pelikauden aikana. Erittäin hyvää hallikaudessa oli se, että pelaajat venyivät aina parhaimpaansa kun oli sen paikka. Hallimestaruus jätti positiivisen ja voittavan maun harjoituskaudesta, uskon että itseluottamuksemme on hyvällä tasolla sarjan alkaessa. Koko hallikauden peleistä sivussa ollut lyöjäkuningatar Heidi Kuusistokin pääsee nyt Saksan leirillä polvileikkauksesta toipumisen jälkeen tositoimiin mailan varressa", Petri Kaijansinkko tiivistää menneet ja tulevat.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää