Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille tappio supervuoroparissa Lappeenrannassa

 
Pesäkarhuille tappio supervuoroparissa Lappeenrannassa

Pesäkarhut koki tappion jaksoin 2-1 Lappeenrannassa pelatussa juoksujuhlassa sunnuntaina. Ensimmäisen jakson kotijoukkue Pesäysit vei juoksuin 7-2 pelaten vahvaa lyöntipeliä. Joskin Pesäkarhut auttoi lukemissa muutamilla henkilökohtaisilla virheillä. Myös toinen jakso lähti kotijoukkueen painostuksella liikkeelle ja lappeenrantalaiset johtivatkin jaksoa jo 3-1. Pesäkarhut pääsi kuitenkin peliin kiinni ja toisen jakson johtoasemaan kahden läpilyönnin ansiosta. Ensin Noora Boelius löi tyhjään kenttään kunnarin ja kohta perässä Johanna Pentilä tykitti ajolähdöstä Pesäysien 3-koppari Hanne Parviaisesta yli, tuloksena kunnari ja kaksi tavallista. Samalla myös Pesäkarhujen ulkopeli alkoi tiivistyä ja lopulta jaksovoitto porilaisille juoksuin 7-3.

Supervuoroparin Pesäysit alkoi sisällä ja sai pikaisesti hyvän paineen päälle, Pesäkarhujen ulkopeli ei jatkunut tiiviinä, pari turhaa virhettä ja kolme juoksua kotijoukkueelle. Omalla tasoittavallaan Pesäkarhut ei saanut mitään aikaiseksi ja niin supervuoro päättyi 3-0. Pesäkarhujen parhaana palkittiin hyvin lyönyt Johanna Pentilä ja kakkospalkinnon sai jälleen hyvin edennyt Carita Toiviainen. Pelinjohtaja Jarmo Ania oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen omiensa peliin. "Olimme huolimattomia sekä sisällä että ulkona, ilmeeseen pelaamisessamme en ole tyytyväinen tänään. Saamme olla iloisia että saimme edes pisteen tällä esityksellä täältä", Ania toteaa. "Keskiviikkoiseen paikallisotteluun Raumaa vastaan meillä kotona täytyy löytyä parempi ilme koko porukalta, se on peli jossa palataan taas voittojen tielle omilla vahvuuksillamme", Jarmo Ania valaa uskoo omiinsa.

Urheilupori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikosken mielestä Pesäkarhut ei päässyt tänään omalle tasolleen. "Ulkopelimme ei ollut nyt totutun pitävää ja Lappeenrannan tasoinen joukkue rokotti virheistämme. Sisäpelissä emme sitten pystyneet vastaamaan kuin ajoittain toisella jaksolla Pesäysien lyöntipeliin", Hirvikoski kertoi ottelun jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com
Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää