Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Popalle voitto nihkeälläkin esityksellä

 
PoPalle voitto nihkeälläkin esityksellä

FC PoPa kohtasi eilen kauden viimeisessä harjoitusottelussaan Rauman Pallo-Iirot ja voitti nihkeän esityksen jälkeen 1-0, PoPan ainoan maalin iski rangaistuspotkusta Dema.

Vaikea ensimmäinen puoliaika

PoPa on aloittanut edelliset ottelut erittäin vahvasti ja pakottanut vastustajan puolustuskannalle mutta eilen homma ei jostain syystä lähtenyt toimimaan. Yleensä agressiivisesti vastustajaan kiinni iskevä kotijoukkue oli alussa askeleen vastustajaa perässä ja muutoinkin joukkueen välit kentällä kasvoivat liian suuriksi ja Pallo-Iirot pääsi vaarallisiin vastahyökkäyksiin.

Vaikka PoPa pystyi palloa pitämään niin muutaman puolittaisen paikan lisäksi joukkueen hyökkäyspelaaminen oli hidasta ja vastustaja pystyi helpohkosti estämään kotijoukkueen maalinteon. Huonon ensimmäisen puoliajan kruunasi vielä Petri Viljasen loukkaantuminen, Petu joutui jättämään kentän jo reilun puolen tunnin pelin jälkeen ja tilalle juoksi Antti-Pekka Pihlainen. Näin muutaman minuutin tauolle siirryttiin tilanteessa 0-0.

Parempi puoliaika

PoPa aloitti toisen puoliajan huomattavasti paremmin, joukkue prässäsi vastustajalta tilan ja ajan pois, jonka ansiosta pystyi hallitsemaan pallollista pelaamista. Mutta edelleen joukkueen hyökkäykset olivat liian hitaita ja todelliset maalipaikat olivat vähissä. Ensimmäinen puolittainen paikka siunaantui Juha Luomalle, joka pääsi Teemu Vihtilän ja Samu-Petteri Mäkelän sommitelman päätteeksi laidasta puolittain läpi mutta maalivahti torjui laukauksen kulmaksi. Jussi Äijälän antaman kulman jälkeen painopiste jäi vahvasti vierasjoukkueen alueelle ja painostuksen jälkeen Mäkelää jouduttiin rikkomaan boksissa ja tuomitun pilkun Dema laukoi varmasti maaliin.

Maalin jälkeen PoPa otti vielä vahvemman otteen pelistä ja kotijoukkueen tilannetta helpotti vielä PoPaa viime kaudella edustaneen Iiro Aallon ottama punainen kortti. Kuvaavaa ottelun lopussa oli Pallo-Iirojen haluttomuus hyökätä, PoPa siirteli palloa viisi minuuttia putkeen eikä vierailijalla ollut minkäänlaista halua ottaa riskiä omassa pelissään ja tyytyi nähdyn perusteella pieneen tappioon. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja näin PoPalle ansaittu voitto vaikkakin otteissa olikin parantamisen varaa.

PoPa sai ottelussa hyviä ja huonoja uutisia, Vihtilä teki paluun kentille kylkivamman jälkeen ja Mäkelä pelasi melkein koko ottelun, huonoja uutisia olivat Viljasen saama jalkavamma ja ennen ottelua kokoonpanosta tippui vielä pois Samu Ruisniemi pienehkön vamman vuoksi. Lisäksi sivussa oli Kari-Pekka Koivunen, joka huilaa vielä useamman viikon.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää