Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kauden avaus

 
MuSalla kauden avaus

Musan Salama avaa kautensa torstaina kotiottelulla Rauman Pallo-Iiroja vastaan. MuSan valmistautuminen kauteen on sujunut Risto Koskikankaan alaisuudessa ja Rippellä onkin nyt todellinen näytönpaikka nuoren joukkueen peräsimessä. MuSa vahvistui kauden kynnyksellä Joao Gaettilla, joka siirtyi Salamaan FC Jazzista, sekä Hakasta lainasopimuksella pelaavalla Albert Kuqilla. Suurimmat odotukset kohdistuvat kuitenkin tolppien väliin, jossa veräjää vartioi kokenut kehäkettu Michal Slawuta. Slawun tuoma kokemus ja varmuus ovat tärkeitä tekijöitä joukkueen takalinjoille.

Vastustaja Pallo-Iirot omaa kovan materiaalin, jossa kirkaimpana tähtenä loistaa Kimmo Hörkkö, joka on palannut omalle tontilleen kärkimiehen rooliin. Musan suurin haaste tuleekin olemaan Hörkön nollaaminen, sillä mies oli oivassa pelivireessä mm. harjoitusottelussa PoPaa vastaan. Viime kaudella veriviholliset kohtasivat kahdesti ja molemmilla kerroilla päädyttiin pistejakoon.

Huolimatta MuSan kotiedusta, Pallo-Iirot lähtee illan kamppailuun pienoisena ennakkosuosikkina, sillä ottelu pelataan Urheilukeskuksen tekonurmella. Keinonurmi on raumalaisten suosikkialusta, sillä naapurikaupungin äijät treenaavat vuoden ympäri sametinpehmeällä tekonurmialustallaan. Päänvaivaa P-iiroille tuo Vasile Marchisin pelikielto, joka jättää melkoisen aukon raumalaisten puolustuspäähän.

Kauden avausottelusta ei tule varmasti puuttumaan yritystä, sillä jokainen pelaaja on varmasti latautunut ottelua varten. On mielenkiintoista seurata MuSan uusien vahvistusten otteita ja miehillä on varmasti näyttöhaluja kotiyleisön edessä. Lisäksi MuSan kiintotähden Piracaian otteet ovat varmasti suurennuslasin alla, mutta monessa sopassa keitetty brassitähti ei varmastikaan petä odotuksia. MuSa saa lisävahvistusta myös kakkosjoukkueesta, kun Ville Santanen vahvistaa MuSaa illan ottelussa.

Ottelu alkaa UK tekonurmella torstaina 28.4 kello 18.30. OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY!

Seuraa heitä:
- Joao Gaetti, Musa
Brassipörriäinen tuo sähäkkyyttä keskikentälle ja voimaa maalintekoon. Rokottaako heti ensimmäisessä ottelussaan Musa-paidassa?
- Michal Slawuta, Musa
Slawun kylmänviileä olemus jäädyttää usein vastustajan hyökkääjät. Miten käy torstaina?
- Kimmo Hörkkö, P-Iirot
Hörkkö on ikitaistelija ja vaarallinen kärkimies. Onko ruuti märkää vielä tässä vaiheessa vuotta?

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää