Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kauden avaus

 
MuSalla kauden avaus

Musan Salama avaa kautensa torstaina kotiottelulla Rauman Pallo-Iiroja vastaan. MuSan valmistautuminen kauteen on sujunut Risto Koskikankaan alaisuudessa ja Rippellä onkin nyt todellinen näytönpaikka nuoren joukkueen peräsimessä. MuSa vahvistui kauden kynnyksellä Joao Gaettilla, joka siirtyi Salamaan FC Jazzista, sekä Hakasta lainasopimuksella pelaavalla Albert Kuqilla. Suurimmat odotukset kohdistuvat kuitenkin tolppien väliin, jossa veräjää vartioi kokenut kehäkettu Michal Slawuta. Slawun tuoma kokemus ja varmuus ovat tärkeitä tekijöitä joukkueen takalinjoille.

Vastustaja Pallo-Iirot omaa kovan materiaalin, jossa kirkaimpana tähtenä loistaa Kimmo Hörkkö, joka on palannut omalle tontilleen kärkimiehen rooliin. Musan suurin haaste tuleekin olemaan Hörkön nollaaminen, sillä mies oli oivassa pelivireessä mm. harjoitusottelussa PoPaa vastaan. Viime kaudella veriviholliset kohtasivat kahdesti ja molemmilla kerroilla päädyttiin pistejakoon.

Huolimatta MuSan kotiedusta, Pallo-Iirot lähtee illan kamppailuun pienoisena ennakkosuosikkina, sillä ottelu pelataan Urheilukeskuksen tekonurmella. Keinonurmi on raumalaisten suosikkialusta, sillä naapurikaupungin äijät treenaavat vuoden ympäri sametinpehmeällä tekonurmialustallaan. Päänvaivaa P-iiroille tuo Vasile Marchisin pelikielto, joka jättää melkoisen aukon raumalaisten puolustuspäähän.

Kauden avausottelusta ei tule varmasti puuttumaan yritystä, sillä jokainen pelaaja on varmasti latautunut ottelua varten. On mielenkiintoista seurata MuSan uusien vahvistusten otteita ja miehillä on varmasti näyttöhaluja kotiyleisön edessä. Lisäksi MuSan kiintotähden Piracaian otteet ovat varmasti suurennuslasin alla, mutta monessa sopassa keitetty brassitähti ei varmastikaan petä odotuksia. MuSa saa lisävahvistusta myös kakkosjoukkueesta, kun Ville Santanen vahvistaa MuSaa illan ottelussa.

Ottelu alkaa UK tekonurmella torstaina 28.4 kello 18.30. OTTELUUN ON VAPAA PÄÄSY!

Seuraa heitä:
- Joao Gaetti, Musa
Brassipörriäinen tuo sähäkkyyttä keskikentälle ja voimaa maalintekoon. Rokottaako heti ensimmäisessä ottelussaan Musa-paidassa?
- Michal Slawuta, Musa
Slawun kylmänviileä olemus jäädyttää usein vastustajan hyökkääjät. Miten käy torstaina?
- Kimmo Hörkkö, P-Iirot
Hörkkö on ikitaistelija ja vaarallinen kärkimies. Onko ruuti märkää vielä tässä vaiheessa vuotta?

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutArttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää