Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPan kausi alkaa huomenna

 
PoPan kausi alkaa huomenna

Jälleen kerran pitkä talvi on takana ja taistelu pisteistä voi alkaa. FC PoPa aloittaa kautensa huomenna Kokkolassa maineikasta KPV:ta vastaan mutta ikävä kyllä kausi alkaa hallissa, koska Kokkolan keskuskenttä on talven jäljiltä huonossa kunnossa.

Alkukausi tärkeä

Miesten Ykkönen tulee olemaan tulevalla kaudella huippujännittävä ja jokaisesta pisteestä on tulossa kova taistelu. Jokaisella kaudella alku on aina tärkeä mutta tällä kaudella alun tärkeys tulee korostumaan.

PoPa lähtee huomiseen kauden avaukseen hyvillä mielin, sillä viime otteluissa joukkueen peli on alkanut loksahdella uomiinsa ja oma pelitapa on alkanut löytyä paremmin ja paremmin. Tietysti avaus hallissa tuo otteluun omat haaasteensa, koska PoPa on koko talven harjoitellut ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelannut ulkona.

Huomenna joukkueen pitää kestää kotijoukkueen kova alkurynnistys ja saada oma laadukas syöttöpeli toimimaan ja pelata omilla vahvuuksilla. Selvää on, että taistelu pisteistä tulee olemaan kova mutta joukkue odottaa innolla huomista avausta ja ensimmäistä tosipeliä.

Päävalmentaja Mika Halmetniemi odottaa joukkoineen innolla kauden avausta.

- Pitkä talvi takana ja vihdoinkin päästään pelaamaan pisteistä. Joka kauden alku on tärkeä eikä tämä kausi tuo tähän poikkeusta, lähdetään hakemaan omalla pelillä pistetiliä auki.

- Emme aliarvioi huomisia isäntiä, heillä on erittäin hyvät hyökkääjät, joiden kanssa meidän puolustuksen pitää olla tarkkana, lisäksi koko joukkue puolustaa erittäin kurinalaisesti ja meidän pitää löytää reikiä heidän tiiviistä pakastaan. Tietysti oman mausteensa tuo halli mutta emme anna sen vaikuttaa negatiivisesti vaan parempi päästä pelaamaan tasaisella, joskin kuluneella matolla kuin huonokuntoisella nurmella.

Huomisesta ottelusta on varmuudella sivussa Kari-Pekka Koivunen, muuten joukkue on terve.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää