Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle sarja-avauksesta tappio

 
MuSalle sarja-avauksesta tappio

Rauman Pallo-Iirot kävi hakemassa kolme sarjapistettä tekonurmella pelatusta Kakkosen sarja-avauksesta. Selkeät 1-4-lukemat eivät kerro koko totuutta ottelusta, sillä myös MuSalla oli omat paikkansa kääntää ottelu. Heikko pelaaminen oman pään kulmissa kuitenkin kostautui, sillä raumalaiset iskivät kolme maalia kulmatilanteista. Etenkin 0-4-maali oli seurausta räikeästä merkkausvirheestä. MuSan ainokaisen iski Topi Mattila, jonka komea veto 20 metristä upposi aivan takayläkulmaan.

Musa esitteli ottelussa uudet vahvistuksensa kotiyleisölle. Gaetti ja Kuqi olivat avauskokoonpanossa ja Kai Sillanpää kipitti kentälle vartti ennen ottelun loppua. Lähimpänä onnistumista oli Gaetti, joka pääsi pariin otteeseen puskemaan kulmatilanteissa, mutta tolppaa lähemmäs palloa ei mies saanut. Pitkänhuiskea Kuqi totutteli vielä joukkueen pelitapaan, mutta väläytteli osaamistaan pariin otteeseen.

MuSa lähti otteluun viiden puolustajan taktiikalla, mutta taitavana joukkueena tunnettu Pallo-Iirot pystyi tästä huolimatta luomaan hyviä tilanteita alusta alkaen. Ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin pääasiassa vierasjoukkueen pillin tahtiin ja avausmaalikin nähtiin jo 11. minuutilla. Ottelun parhaimmistoon kuulunut Iiro Aalto antoi kulman, jonka Kimmo Hörkkö puski vastustamattomasti maalin perukoille. Maalin jälkeen MuSa sai otetta pelistä ja pääsipä Ville Santanen kokeilemaan puolittaisesta läpiajosta maalintekoakin, mutta veto 'Bambin' epäonneksi suuntautui kohti maalivahtia. Iirotkin pääsi hyville paikoille, mutta Michal Slawuta MuSa-maalissa oli mies paikallaan ja puoliajalle siirryttiin 0-1-lukemissa.

Toinen puoliaika olikin sitten MuSan kannalta murheellinen. Ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin tasaisissa merkeissä ja musalaiset liikkuttivat hyvin palloa. Kuin Salama kirkkaalta taivaalta, iski kuitenkin Juho Patola, jonka tarkka sijoitus takanurkaan katkaisi kamelin selän 59. minuutilla. Patola ja Hörkkö iskivät vielä maalit mieheen, molemmat kulmatilanteista. Näin ollen Mattilan 74. minuutilla viimeistelemä kavennusmaali oli vain laiha lohtu kotijoukkueelle ja pisteet matkasivat 50 kilometrin päähän.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää