Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille erinomainen taloudellinen tulos

 
Ässille erinomainen taloudellinen tulos


HC Ässät Pori Oy:n seitsemännen toimintakauden taloudellinen tulos oli erinomainen. Yhtiön liikevaihto oli 3 328 376 euroa. Tulos ennen poistoja, rahoitustuottoja ja –kuluja, veroja sekä satunnaisia eriä oli 742 761 euroa. Poistot olivat 217 913 euroa, joista pääosan muodostivat aineettomat oikeudet. Tilikauden voittoa kertyi 482 031 euroa.
 
Yhtiön omavaraisuusaste oli 75,3 % ja maksuvalmius 4,34. Yhtiön kulut pysyivät hyvin hallinnassa ja budjetin mukaisina. Tilikauden aikana yhtiö maksoi pois pitkä- ja lyhytaikaiset lainansa ja on tällä hetkellä velaton. Yhtiön oma pääoma on 822 882 euroa.
         
SM-liigan runkosarjassa Ässien kokonaisyleisömäärä oli 122 950 ja siinä oli kasvua edellisvuoteen 5,0 %:a. Katsojakeskiarvoksi tuli 4 391 katsojaa.
 
A-nuorten menestys ei ollut toivottua tasoa, mutta sarjapaikka säilytettiin.
 
Yhtiökokouksessa valittiin yhtiön hallitukseen edelleen Pentti Ahola, Jussi Helavirta, Risto Kuparinen ja Kari Takko. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pentti Ahola.

Näkymät kaudelle 2007 – 2008

Uuteen kauteen on hyvä lähteä vankistuneessa taloustilanteessa. Tulevalla kaudella tähdätään hyvään urheilulliseen tulokseen. Liikevaihtotavoitteena on 3,0 miljoonaa euroa ja tulostavoitteena nollatulos. Tulemme panostamaan enemmän SM-liigajoukkueen pelaajabudjettiin. Pelaajabudjetti nousee kokonaisuudessaan 1,3 miljoonaan euroon. Yleisökeskiarvoksi tavoitellaan 4 000 katsojaa.

SM-liigajoukkueen valmennusjohdossa on uutta verta. Jari Härkälä jatkaa vastuuvalmentajana kolmivuotisella sopimuksella, ja uutena valmentajana joukkueeseen tulee Mika Pieniniemi myös kolmen vuoden sopimuksella. Pelaajasopimuksia on tällä hetkellä 34. Ensimmäistä kertaa A-nuorissa on päätoiminen valmentaja ja siinä tehtävässä toimii Karri Kivi.

Jari Härkälän johdolla luodaan Ässille uusi yhtenäinen valmennuksen peruslinja SM-liigajoukkueesta Porin Ässät ry:n C-nuoriin. Tämä on ensi askel porilaisen jääkiekon pitkäjänteiseen valmennukseen. Tällä tavalla saadaan entistä vankempi pohja porilaiseen jääkiekkoon ja sen kehittämiseen.

Ässien tiedotteestas / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JariHärkälä

Jari Härkälä

29.1.1962 Pori
Tiedot

KarriKivi

Karri Kivi

31.1.1970 Turku
Tiedot

MikaPieniniemi

Mika Pieniniemi

1966 Oulu
Tiedot

KariTakko

Kari Takko

23.6.1962 Uusikaupunki
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää