Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuilla onnistunut harjoitusleiri Saksassa

 
Pesäkarhuilla onnistunut harjoitusleiri Saksassa

Harjoitusleiri Saksassa on onnellisesti takanapäin ja kotiin saavuttiin sopivasti vapuksi. Viikon mittainen leiri eteläisessä Saksassa Kastellaunin pienessä kaupungissa onnistui erinomaisesti ja saimme reissusta irti juuri sen mitä haimmekin. Teimme kuuden Kastellaunissa vietetyn päivän aikana yhteensä yhdeksän hyvin keskittynyttä ja monipuolista lajiharjoitusta, joissa tehtiin niin toistoja kuin myös tilanneharjoituksiakin. Lisäksi pariin treeniin liitettiin mukaan nopeutta ja voimaa. Ohjelmassa oli myös kaksi joukkuepalaveria sekä kaikkien matkassa olleiden kuudentoista pelaajan kanssa pidetyt henkilökohtaiset palaverit.

Joukkuepalavereissa tehtiin muuten yksi valintakin, pelaajat valitsivat Pesäkarhujen kauden 2011 varakapteeniksi Hanna Hirvikosken kippari Carita Toiviaisen rinnalle.
Tavoite tulevalle kaudellekin asetettiin, mutta sen julkistamisen aika on tulevana tiistaina(3.5) naisten Superpesiksen valtakunnallisessa infossa Jyväskylässä.

Oman erittäin tärkeän lukunsa viikon ohjelmaan toivat tiistai-iltana pidetyt tulokkaiden kastajaiset, joita vietettiin Pesäkarhujen perinteiden mukaan. Olipa mukana jotain uutta kivaakin kapteenistomme keksimänä Pajusen Emma-Sofian ja Lammisen Eveliinan sekä muunkin joukkueen illan iloksi. Ja jotta kotiin tuomisina olisi jotain muutakin kuin ruskettunutta ihoa ja hieman väsyneitä lihaksia sekä hyvää joukkuehenkeä, niin tottakai keskiviikkoinen vapaapäivä käytettiin shoppailuun. Koblenzin kaupunki lukuisine kauppoineen tarjosi siihen hyvät puitteet ja jos vielä rahaa sattui jäämään, taisipa joku tehdä ostoksia lähtöpäivänä Dusseldorfin lentokentälläkin.

Superpesiskauden alkuun on enää puolitoista viikkoa. Leirimme osui tällä kertaa lähemmäksi sarja-avausta kuin koskaan ennen, mutta joukkueen tiivistymisen kannalta se taisi olla lopulta vain hyvä asia. Pari harjoituspeliä ehdimme vielä pelaamaan ennen 10.5 pelattavaa Turku-vierasottelua, harjoituspeleissä kokoonpanot tullaan rakentamaan vielä hieman pelaajien rasitustiloja ja terveystilannettakin huomioiden. Mutta leirinkin perusteella voin pelinjohtajana todeta tilanteen olevan erittäin hyvän. Kilpailu pelipaikoista on lisääntynyt viimeisten viikkojen aikana selvästi, eräät pelaajat kun ovat ottaneet selkeitä harppauksia eteenpäin ja tuoneet positiivista taistelua pelipaikoista.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää