Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paluu juhannustauolta, Pesäkarhut Raumalta voittoa hakemaan

 
Paluu juhannustauolta, Pesäkarhut Raumalta voittoa hakemaan

Juhannus on vietetty ja lyhyt tauko naisten superpesiksessä takana. Pesäkarhut matkaa keskiviikkona rakkaan naapurinsa Rauman Feran vieraaksi voitto mielessään. Joukkueet kohtasivat vain viikko sitten Porissa ja silloin Pesäkarhut oli selkeästi parempi, eikä "suipoilla" ei ollut mitään jakoja.

Pesäkarhut piti yhteisharjoittelusta taukoa tuon voittoisan pelin jälkeen ja palasi tositoimiin maanantaina, kahden terävän lajiharjoituksen jälkeen kaikki on taas valmista pistejahtiin. "Teki varmasti hyvää fyysisesti huilata muutama päivä ja varmasti myös pääkoppa meillä kaikilla nautti pienestä tauosta. Joukkueessamme hieman kiertänyt vatsatautikin on jo voitettu kanta, eikä kipeinä ole enää ketään", kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhuilla on nyt käytettävissä siis kaikki 14 pelaajaa ja pelinjohdolla onkin positiivinen ongelma kokoonpanoa valitessaan. Keskiviikon Rauman vierailuun onkin luvassa pieniä muutoksia verrattuna joukkueiden edelliseen kohtaamiseen. "Esimerkiksi Niina Mikkola ja Hanna Hirvikoski ovat taas pelikykyisiä, mutta eipä paljasteta vielä ketä keskiviikkona Feraa lähtee kaatamaan. Se on varmaa, että pelistä tulee erittäin haastava. Raumalta ei ole koskaan helppo hakea voittoa, siellä on jotenkin ollut hankala pelata aika useinkin. Mutta niinpä lähetimmekin muutaman pelaajan tutustumaan paikallisiin olosuhteisiin juhannuksena", naurahtaa Kaijansinkko.

Pesäkarhujen seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 4.7, jolloin vieraaksi saapuu Ylihärmä. Tulevan viikonlopun aikana Pesäkarhuista esiintyvät naisten Itä-Länsi-ottelussa Kaisa Kärkkäinen,Sanna Lappalainen,Johanna Pentilä ja Carita Toiviainen sekä pelinjohtokaksikko Jarmo Ania-Petri Kaijansinkko. Lisäksi B-tyttöjen Itä-Lännessä taitojaan näyttävät Niina Koivunen,Heidi Kuusisto ja Susanna Puisto sekä pelinjohtajana Mikko Järvenpää.

Joukkueiden kohtaamiset tällä kaudella:
20.6.2007 Pesäkarhut-Fera 2-0 (kuvagalleria)

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

NiinaKoivunen

Niina Koivunen

29.3.1989
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

NiinaMikkola

Niina Mikkola

7.1.1981
Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää