PoPa vei kauden ensimmäisen paikallispelin

,Popa. PoPa-Musa 27.6.2007
PoPalaisilla oli syytä tuulettaa heikosta säästä huolimatta.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

Porin Palloilijoiden nimiin merkattiin kauden ensimmäinen kakkosen paikallispeli. Vesisateessa pelattua ottelua PoPan ja MuSan välillä oli seuraamassa kauden yleisöennätys, yli 1300 katsojaa. Ottelun voittomaali syntyi reilun 20 peliminuutin jälkeen, kun PoPan Haris Fakic onnistui iskemään kauden kolmannen osumansa. Harisin osuma ei kuitenkaan ollut ottelun viimeinen. PoPa sai aikaiseksi toisella jaksolla tehokkaan kaksiminuuttisen, jonka aikana Teemu Vihtilä ja Antti Sumiala lisäsivät kotijoukkueena pelanneen PoPan johdon kolmeen maaliin. Ottelun päätösnumerot viimeisteli pelin 66. peliminuutilla Janne Vuorinen. Vuoriselle illan osuma oli puolestaan kauden ensimmäinen kakkosessa. PoPa jatkaa selvän 4-0 voittonsa ansiosta lohkonsa kärjessä viiden pisteen turvin. Porilaisjoukkueet kohtaavat toisensa vielä elokuun 8. päivä MuSan kentällä.

UrheiluPorin kummipelaaja Teemu Vihtilän mietteitä paikallispelistä.

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.