Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut iskukykyisenä ja luottavaisena alkavaan kauteen

 
Pesäkarhut iskukykyisenä ja luottavaisena alkavaan kauteen

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue lähtee tiistaina 10.5 alkavaan kauteen luottavaisena omaan osaamiseensa. Kilpailu huipulla tulee olemaan tälläkin kaudella kova. Uskoakseni Kirittäret Jyväskylästä ja satsauksia pelaajamarkkinoilla tehnyt Lapuan Virkiä tulevat olemaan meidän ohella ne suurimmat suosikit. Unohtaa ei pidä myöskään Lappeenrantaa. Yllätysvalmiita joukkueita ovat myös Rauma,Viinijärvi ja Ylihärmä. Oma joukkueemme on tehnyt marraskuusta lähtien hyvin töitä kauteen valmistauduttaessa. Harjoittelu on pelaajille maistunut ja testitulosten perusteella todella moni pelaaja on elämänsä iskussa fyysisesti. Ja kun olet fyysisesti hyvässä kunnossa, niin myös henkinen puoli kulkee positiivisesti mukana.
Nimenomaan henkisellä puolella meidän tulee taas ottaa askel eteenpäin. Viime kaudesta otamme parhaat eväät matkaan ja kehitämme peliä niin joukkue- kuin yksilötasollakin pelikauden aikana.
Kausi 2010 oli huikea monessakin mielessä. Vain neljä tappiota koko kauden aikana, tilastovoittoja, arvostuksia parhaiden valinnoissa ja ennätykselliset yleisömäärät jäävät Pesäkarhujen historiaan huippuvuotena. Mutta se suurin, Suomen mestaruus, jäi saavuttamatta. Hopeamitali on jättänyt joukkueeseemme jälkensä. Olemme kaikki erittäin motivoituneita ja halu kehittää toimintaamme sekä suorituksiamme on kova. Kehitys tuo tullessaan tuloksen, näin uskomme.

Muutokset viime kauden joukkueeseen ovat pienet ja se on erittäin hyvä asia. Vain yksi pelaaja hyvästä joukkueesta on vaihtunut, uutena pelaajana ryhmäämme on tullut 19-vuotias lahjakas Emma Nieminen Turusta. Lisäksi laajassa harjoitusryhmässämme on ollut mukana kaksi uutta junioripelaajaa. Tulevaisuutta kun rakennetaan, on tärkeää että junioripelaajat oppivat harjoittelemaan kuten huipulla tulee harjoitella ja se oppiminen tapahtuu parhaiten matkimalla vanhempia pelaajia. Mutta ilman kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä ei tapahdu kehittymistä ja paikan raivausta edustusjoukkueeseen naisten superpesiksen huipulle.
Kaksi edellistä kautta erinomaisesti pelinjohtajanamme toiminut Sami-Petteri Kivimäki siirtyi tälle kaudelle miesten superpesikseen Koskenkorvalle ja tulee tekemään sielläkin varmasti vakuuttavaa jälkeä. Sami-Petteri jatkaa kuitenkin valmennustiimissämme fysiikkavalmentajana, nopeusvalmennuksesta huolehtii tuttuun tapaan Harri Kivelä ja paluun pelinjohtokaksikkoon tekee Jarmo Lehtinen. Allekirjoittanut vastaa nyt tämän kauden Pesäkarhujen pelinjohtamisesta ennen "eläkkeelle" siirtymistäni.
Kausi on itselleni kahdeskymmenesviides pelinjohto/valmennustehtävissä superpesiksessä ja tällä kokemuksella voin sanoa tämän joukkueen olevan erittäin kilpailukykyinen. Tutut tähtipelaajat (Kärkkäinen,Hirvikoski, Kuusisto,Toiviainen,Viitala) ovat Pesäkarhujen johtavia pelaajia, mutta uskon että myös uusia tähtiä tulee tuikkimaan tällä kaudella.
Tavoittenamme on olla runkosarjassa kahden parhaan joukossa ja sen jälkeen asetetaan uusi tavoite.

Kun katson Pesäkarhujen urheilutoimenjohtajana seuramme tilannetta tällä hetkellä, voin todeta sen olevan varsin hyvä. Junioreita riittää jokaiseen ikäluokkaan ja valmentajamme tekevät ahkerasti hommia lasten ja nuorten kanssa. Kilpailu vapaa-ajan vietosta on tänä päivänä kova eri harrastusten kesken ja niinpä se jolla on laatua toiminnassa, se myös pärjää. Pesäkarhujen tulevaisuudessa on tärkeää, että harrastajamäärät pysyvät suurina. Mutta vieläkin tärkeämmäksi asiaksi nousee laatu toiminnassa, se vaatii resursseja seuralta ja myös parempia olosuhteita yhteiskunnalta. Iso Kiitos kaikille uusille ja vanhoille kumppaneille Pesäkarhujen mukanaolosta. Ilman Teitä ja huikeaa katsojajoukkoamme emme pelaisi vuodesta toiseen mitalista. Me teemme kaikkemme jotta Te viihdytte otteluissamme. Katsojat haluan toivottaa yhtä sankoin joukoin kannustamaan, te todella pystytte auttamaan joukkuettamme.

Petri Kaijansinkko , Pesäkarhut / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää