Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut sarja-avaukseen Turkuun

 
Pesäkarhut sarja-avaukseen Turkuun

Naisten superpesiskausi alkaa tiistaina ja Pesäkarhut matkaa Turkuun aina yhtä mielenkiintoiseen sarja-avaukseen. Joukkueet kohtasivat lauantaina harjoitusottelussa Porissa ja sen kenraaliharjoituksen porilaiset voittivat selkeästi.

"Kauden avaus on aina oma juttunsa ja silloin ei kannata paljon peräpeiliin ja menneisiin tuijotella. Eka pelissä on perinteisesti luonnollinen extransa tunteessa ja se tuo mausteen peliin. Me tulemme keskittymään pitkälti omaan tekemiseemme, laatu omissa suorituksissa ja vahvuuksien käytössä on tärkeintä. Tottakai joitain asioita on huomioitu Turku-Pesiksen teoista ja joukkueesta, mutta oikeanlainen nöyryys ja aktiivisuus on Pesäkarhujen ykkösteema sarja-avauksessa", porilaisten pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

"Kaikki on valmista upean kauden aloittamiseksi, joukkueemme on tehnyt hienosti töitä, nyt päästään pelaamaan pisteistä ja nauttimaan harjoittelun tuloksista. Pelin kehittäminen niin yksilöinä kuin joukkueenakin on yksi tämän kauden päätavoitteistamme, tuloksen taakse pyrimme katsomaan jokaisen pelin analyysissä. Odotan, että kaikenkaikkiaan kausi 2011 tulee olemaan naisten superpesiksessä yksi sen historian mielenkiintoisimmista", Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää