Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle vieraita pohjoisesta

 
PoPalle vieraita pohjoisesta

FC PoPan vieraaksi sunnuntaina saapuu yksi sarjan suurimmista suosikeista AC Oulu. Joukkueen piti tällä kaudella pelata Veikkausliigaa mutta lisenssisotkut pudottivat Juha Malisen suojatit yhden pykälän alemmas. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä sillä molemmilta on vielä avausvoitto ottamatta. PoPan kausi on lähtenyt kangerellen liikkeelle, kahden ottelun jälkeen pistetili on vielä avaamatta.

Haastava lähtökohta

PoPa kärsi kauden kotiavauksessaan kirvelevän tappion, kun FC Hämeenlinna haki 3-2 voiton yliajalla syntyneellä maalilla. Vaikka tappio tulikin niin joukkue esintyi huomattavasti paremmalla ilmeellä kuin kauden avausottelussa Kokkolassa. PoPalla oli lukematon määrä paikkoja voittaa ottelu mutta ratkaisuhetkillä maltti ja taito olivat kateissa ja omaan päähän syntyneet maalit tulivat kovista henkilökohtaisista virheistä.

Sunnuntaina joukkueen pitää edelleen parantaa omaa peliään ja saatava koko joukkueen puolustuspelaaminen sille tasolle mitä talvikaudella parhaimmillaan nähtiin. Sillä on selvää, että AC Oulu on yksi sarjan kovimmista vastustajista eikä helppoihin maaleihin ole varaa.

Oman haasteensa ottelulle tuo PoPan pienet kokoonpanomurheet, sillä sivussa on liuta pelaajia. Petri Viljanen huilaa viime pelissä tulleen punaisen kortin takia, Kari-Pekka Koivunen parantelee polvivammaansa vielä viikkoja, Juuso Aallolla on sama tilanne nilkkansa kanssa, Antti-Pekka Pihlainen loukkasi viime treeneissä takareitensä, josta löytyi tarkemmissa tutkimuksissa repeämä. Lisäksi viime ottelussa kolhuja saaneet Samu Ruisniemi ja Joni Vuorinen ovat alkuviikon harjoitelleet oman ohjelman mukaan.

Myrsky pyöri Oulussa

Jokainen jalkapalloa seuraava tietää, miten kovia aikoja Oulussa on vietetty viime ajat. Joukkue säilytti pelaamalla paikkansa Veikkausliigassa mutta ongelmat Veikkausliigan lisenssin kanssa pudottivat seuran sarjaporrasta alemmas. Vaikka seura joutuu hakemaan vauhtia Miesten Ykkösestä niin suurta joukkopakoa ei nähty, ainoastaan Pyry Kärkkäinen ja Jarkko Hurme siirtyivät toisiin veikkausliigaseuroihin. Jäljelle jäi nippu lahjakkaita pelaajia etunenässä Matias Ojala, jota pidetään tällä hetkellä tämän maan yhtenä lupaavimmista pelaajista. Nuorten tukena ovat kokeneet Janne Hietanen, Mika Nurmela ja FC Hakasta täksi kaudeksi kotiin saapunut Jani Kauppila.

Ottelusta on tulossa erittäin kiihkeä ja kotijoukkue tulee tekemään kaikkensa, että kolme pistettä jäisivät Poriin mutta ilman kovaa taistelua ja yhtenäistä koko joukkueen pelaamista tehtävästä tulee erittäin vaikea.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

SamuRuisniemi

Samu Ruisniemi

16.12.1984 Ulvila
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot

Joni Vuorinen

5.11.1989
Tiedot


Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää