Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi Viinijärven vakuuttavasti

 
Pesäkarhut kaatoi Viinijärven vakuuttavasti

Pesäkarhut onnistui ensimmäisen kotiottelunsa tavoitteessa ja paransi peliään merkittävästi sitten Turku-vierailun. Porilaiset kaatoivat Viinijärven varsin vakuuttavalla tavalla jaksoin 2-0. Ensimmäisellä jaksolla ajoittain kovassakin vesisateessa Pesäkarhut jauhoi juoksuja tasaisesti yhden vuoroparia kohti ja neljännessä se onnistui kolmasti. Kun tiivis ulkopeli piti Pohjois-Karjalan tytöt kurissa, päättyi avausjakso kotijoukkueelle 6-0.

Toisella jaksolla Pesäkarhut jopa paransi vielä peliään, se onnistui tilanteiden teossa monipuolisellä pelillään ja tekaisi kolmeen vuoropariin yhteensä kahdeksan juoksua. Porilaisten ulkokenttä oli edelleenkin kuin betonia ja vahvan puolustuspelin ansiosta Viinijärvi jäi juoksuitta myös toisella jaksolla. Toinen jakso kotijoukkueelle juoksuin 8-0.

"Olen erittäin tyytyväinen joukkueemme tekemisiin tänään. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja ulkopeli oli nyt meidän pelitapamme mukaisesti aggressiivistä. Profiilipelaajamme nostivat tasoa merkittävästi sarja-avauksesta ja pienemmän sisäpeliroolin pelaajat seurasivat perässä mainiosti. Lisäksi juuri heidän panoksensa ulkopelissä oli tänään isossa roolissa. Lataus peliin oli nyt hyvä, olimme valmistautuneet nöyrästi Viinijärven potentiaalisen joukkueen kaatamiseen. Peli oli kuin Suomen kiekkomaajoukkueen välieräpeli, koko ajan kontrollissa ja tekemisen meininki kohdillaan. Vain veivit puuttuivat", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa myhäillen.

Pesäkarhujen parhaina Viinijärven kaadossa palkittiin 88 prosentin sisäpelitehoilla pelannut Kaisa Kärkkäinen ja mainiosti lukkaroinut sekä kunnarinkin lyönyt Heidi Hakomäki. Viinijärven joukkueesta palkinnot niiasivat Niina Härkönen ja Anni Kivimäki. Vesisade verotti Porin lauantai-illan yleisömäärä vain tyydyttävälle tasolle, ottelua seurasi 554 katsojaa.

Seuraavassa ottelussaan, keskiviikkona, Pesäkarhut matkaa rakkaan naapurinsa Rauman Lukon vieraaksi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiHakomäki

Heidi Hakomäki

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää