Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut pani parastaan

 
Pesäkarhut pani parastaan

,
Pesäkarhut oli jälleen tyly isäntä vierailleen.
Kari Saha / UrheiluPori.com


Pesäkarhut vertyi kotonaan Ylihärmää vastaan kesän toistaiseksi ehjimpään suoritukseen. Peli kulki niin sisällä kuin ulkona, ja Ylihärmä jäi vaille mahdollisuuksia. Porilaisten voittoluvut kirjattiin 2-0 (5-1, 10-1).

Ylihärmä tuli peliin terävästi, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä kovempaan ryöpytykseen se joutui. Lopullisesti Pesäkarhujen ruletti alkoi pyöriä ensimmäisen jakson kolmannessa vuorossa.

- Pitkään tahkottiin 1-1-tilanteessa, mutta alkoi kulkea. Ei tarvittu kuin yksi onnistuminen, siitä se lähti. Hyvä peli, Pesäkarhujen parhaana jälleen palkittu Carita Toiviainen selvitti ottelun kulkua.

- Mielestäni Hirvikosken Hannan läpilyönti ratkaisi ensimmäisen jakson. Se oli loistava lyönti. Ihan sama ketä siellä olisi ollut koppareina, läpi se olisi painunut, pelinjohtaja Jarmo Ania hehkutti.

Avausjaksolla Ylihärmä roikkui kintereille edes hetken, toisella jaksolla ei sitäkään. Pesäkarhut vyörytti murskaavan voiton iloisella pelillään.

- Ei vastustaja ollut edes huono, me olimme vaan niin hyviä. 30 kolmostilannettakin kertoo jotain, se on valtava määrä, Ania ihmetteli omiensa virettä.

Parhaana palkittu Toiviainen iskin kesän ensimmäisen hyväksytyn kunnarin Porin superpesisotteluissa. Lisäksi hän löi yhden tavallisen, toi viisi, kirjasi kärkilyöntiprosentikseen 91 ja esitti varmaa ulkopeliä. Mailan varressa porilaisista kovinta jälkeä tekivät kolme juoksua lyöneet Johanna Pentilä ja Sanna Lappalainen.

- Haluan nostaa esiin myös ulkona loistavasti esiintyneen Niina Mikkolan. Hän teki valtaosan meidän paloista. Lisäksi Sanni Vainio-Hynnilä näytti, että lyönti alkaa nyt löytyä. Juuli Kemiläinen puolestaan teki lähes kahden vuoden jälkeen hienon paluun koppariksi, Ania kiitteli.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Kari Saha / UrheiluPori.com
UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski löi kaksi juoksua. Kl-prosentiksi tuli täysi sata. Hirvikoski oli syystäkin tyytyväinen illan antiin.

- Loistava peli ihan koko joukkueelta! Peli-ilme oli selvästi parempi, mitä Raumalla, ja vaikka alussa hieman sisäpeli takkusi, niin jaksoimme tsempata loppuun asti. Vastustaja ei missään nimessä ollut huono, vaan me olimme hyviä!

Katso ottelun kuvagalleria

UrheiluPori.comTakaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

JuuliKemiläinen

Juuli Kemiläinen

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

NiinaMikkola

Niina Mikkola

7.1.1981
Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot

SanniVainio-Hynnilä

Sanni Vainio-Hynnilä

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää