Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille Lukon päänahka ja aluemestaruus

 
Pesäkarhuille Lukon päänahka ja aluemestaruus

Pesäkarhut otti kauden kolmannen voittonsa kukistamalla Lukon Raumalla jaksoin 1-0. Ottelu oli sarjaottelun lisäksi myös aluemestaruusottelu ja niinpä kahden sarjapisteen lisäksi porilaiset jatkoivat aluemestaruuksiensa putkea. Ensimmäisellä jaksolla Pesäkarhut oli suorastaan murskaava viemällä jakson Hanna Hirvikosken johdolla juoksuin 10-1. Toisella jaksolla peli muuttui tiukemmaksi kun Pesäkarhujen lyönnit päätyivät liian usein laittomiksi, jakso lopulta tasan 1-1.

"0len tyytyväinen voittoon ja joukkueen ilmeeseen. Ulkopelimme oli erittäin hyvää ja erityisesti Susanne Ojaniemi oli loistava. Sisäpelissä pilli soi laittomien vuoksi liikaa ja se söi myös etenemisvoimaamme. Oma osansa asiassa oli myös Lukon lukkarilla Jenna Kammi-Rahnastolla", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi ottelun jälkeen.

Porilaisten parhaina Raumalla palkittiin Hanna Hirvikoski ja Kaisa Kärkkäinen. Pesäkarhujen seuraava ottelu pelataan sunnuntaina Lappeenrannassa ja seuraava kotiottelu on puolentoista viikon kuluttua (la 28.5), kun Rauma saapuu Poriin. Tuolloin pelataan myös esiotteluna Ässien ja Lukon sm-liigajoukkueiden pesispeli.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

SusanneOjaniemi

Susanne Ojaniemi

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää