Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kiihkeään huippuotteluun Lappeenrantaan

 
Pesäkarhut kiihkeään huippuotteluun Lappeenrantaan

Lukuisia huikeita taisteluja viimeisten vuosien aikana pelanneet Pesä-Ysit ja Pesäkarhut kohtaavat sunnuntain huippuottelussa Lappeenrannassa. Molemmat ryhmät kuuluvat tälläkin kaudella etukäteisveikkailuissa mitalisuosikkien ja jopa mestarikandidaattien joukkoon.

Sekä Pesä-Ysit että Pesäkarhut ovat aloittaneet kauden hyvin. Porilaisilla on kasassa kolme voittoa ja seitsemän pistettä kolmesta ottelusta, Etelä-Karjalan naisilla puolestaan on saldona kahdesta ottelusta 3 pistettä. Historian kirjoissa viimeiset keskinäiset sarjaottelut niin runkosarjoissa kuin pudotuspeleissäkin ovat olleet Pesäkarhujen hallintaa, henkisesti etulyöntiasema lieneekin Pesäkarhujen puolella. Myös talven halliturnauksen kamppailussa porilaiset olivat parempia.

"Odotan upeaa ottelua. Vastassa on laadukas joukkue, jonka sisäpelissä löytyy elementtejä menestyvään pelaamiseen. Esimerkiksi nimet Kytösalmi,Urpelainen ja paluun kentille tehnyt Jonna Mäkelä takaavat meille kovan haasteen ulkopelissä. Omassa sisäpelissämme meidän tulee pärjätä Lappeenrannan lukkaria Salla Riskua vastaan ja ennenkaikkea pitää pää kylmänä kaikessa tekemisessämme. Uskon että heikot kohdat löytyvät Pesä-Ysien ulkokentästä, mutta lopulta omien suoritusten taso ratkaisee. Oikeantyyppinen lataus ja rentous pelitilanteessa korostuu tälläisessä huippuottelussa, halu voittaa ei saa nousta hyvien suoritusten yläpuolelle mentaalipuolella. Tulos on seurausta laadukkaasta tekemisestä. Valmistautumisessamme otteluun haemme sopivaa virettä teatterin kautta, sillä käymme katsomassa lauantai-iltana yhteistyökumppanimme Rakastajat-teatterin Rattoklubi-esityksen", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää