Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kiihkeään huippuotteluun Lappeenrantaan

 
Pesäkarhut kiihkeään huippuotteluun Lappeenrantaan

Lukuisia huikeita taisteluja viimeisten vuosien aikana pelanneet Pesä-Ysit ja Pesäkarhut kohtaavat sunnuntain huippuottelussa Lappeenrannassa. Molemmat ryhmät kuuluvat tälläkin kaudella etukäteisveikkailuissa mitalisuosikkien ja jopa mestarikandidaattien joukkoon.

Sekä Pesä-Ysit että Pesäkarhut ovat aloittaneet kauden hyvin. Porilaisilla on kasassa kolme voittoa ja seitsemän pistettä kolmesta ottelusta, Etelä-Karjalan naisilla puolestaan on saldona kahdesta ottelusta 3 pistettä. Historian kirjoissa viimeiset keskinäiset sarjaottelut niin runkosarjoissa kuin pudotuspeleissäkin ovat olleet Pesäkarhujen hallintaa, henkisesti etulyöntiasema lieneekin Pesäkarhujen puolella. Myös talven halliturnauksen kamppailussa porilaiset olivat parempia.

"Odotan upeaa ottelua. Vastassa on laadukas joukkue, jonka sisäpelissä löytyy elementtejä menestyvään pelaamiseen. Esimerkiksi nimet Kytösalmi,Urpelainen ja paluun kentille tehnyt Jonna Mäkelä takaavat meille kovan haasteen ulkopelissä. Omassa sisäpelissämme meidän tulee pärjätä Lappeenrannan lukkaria Salla Riskua vastaan ja ennenkaikkea pitää pää kylmänä kaikessa tekemisessämme. Uskon että heikot kohdat löytyvät Pesä-Ysien ulkokentästä, mutta lopulta omien suoritusten taso ratkaisee. Oikeantyyppinen lataus ja rentous pelitilanteessa korostuu tälläisessä huippuottelussa, halu voittaa ei saa nousta hyvien suoritusten yläpuolelle mentaalipuolella. Tulos on seurausta laadukkaasta tekemisestä. Valmistautumisessamme otteluun haemme sopivaa virettä teatterin kautta, sillä käymme katsomassa lauantai-iltana yhteistyökumppanimme Rakastajat-teatterin Rattoklubi-esityksen", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää