Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät ja Lukko kohtaavat pesismatsissa Porissa

 
Ässät ja Lukko kohtaavat pesismatsissa Porissa

Antti Raanta ja Tuomas Huhtanen debytoivat uusissa seuroissaan

Satakunnan pesisderby järjestetään Porissa lauantaina 28.5, jolloin luvassa on koko päivä Porin ja Rauman välistä taistelua Satakunnan paremmuudesta pesiskentällä. Vastakkain ovat niin SM-liigan kiekkomiehet kuin Superpesisnaisetkin. Pesisderby järjestettiin viime kesänä ensimmäistä kertaa tässä muodossa ja perinteeksi aiottua tapahtumaa jatketaan nyt Porissa.

Viime kaudella porilaiset veivät voitot sekä Ässien että Pesäkarhujen toimesta. Täksi kaudeksi Rauman Feran naiset vaihtoivat nimensä Rauman Lukoksi joten Lukko voi ääritapauksessa olla jopa kaksinkertainen voittaja pesisderbyssä. Mutta Pesäkarhut ja Ässät tekevät kaikkensa, jotta paikallisherruus pysyisi edelleen satakuntalaisessa lentokenttä-kaupungissa eli Porissa.

Ässien ja Lukon liigamiehistöt kohtaavat lauantaina 28.5 Porin pesäpallostadionilla klo 14.30 alkaen. Ässien kokoonpano on viimeisten tietojen mukaan jo täysin valmis ja ilmeisesti myös pelipaikat alkavat olla trimmattuna kuntoon. Ässien joukkueessa tulevat esiintymään mm. maalitykki Tuomas Santavuori, pelisilmää lajissa kuin lajissa omaavat Jesse Jyrkkiö, Mika Niemi ja Veli-Matti Savinainen. Joukkueen kantavana voimana ja myös kokoajana toimii Juha Järvenpää. Mielenkiinnolla odotetaan erityisesti Lukon ex-maalivahdin Antti Raannan ensiesiintymistä Ässien paidassa. Rauman Lukon kokoonpanosta ei ole vielä tihkunut Poriin saakka muuta tietoa kuin se, että Ässistä Lukkoon siirtynyt Tuomas Huhtanen tulee tekemään debyyttinsä kettupaidassa tässä ottelussa. Ässien ja Lukon välisen pesismatsin tuomaritoiminta on vakuuttavissa käsissä, sillä ottelun tuomitsevat SM-liigan parhaiksi erotuomareiksi valitut Jari Levonen ja Antti Boman apunaan niinikään liigatuomarit Jarno Levonen ja Petri Tuomisto. Kiekkomiehet pelaavat myös kotiutuslyöntikilpailun tapahtuman yhteydessä aivan naisten superpesisottelun kynnyksellä.

Lauantaisen(28.5) pesisderbypäivän päättää naisten superpesisottelu Pesäkarhut-Lukko klo 17.00 alkaen. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen Raumalla ja tuolloin porilaiset olivat parempia jaksoin 1-0. Viimeiset vuodet Pesäkarhut on hallinnut paikalliskamppailuja selkeästi ja viimeisestä raumalaisten voitosta onkin aikaa jo lähes kuusi vuotta. Pesäkarhut lähtee otteluun suosikkina, mutta Lukko on osoittanut jo olevansa varteenotettava haastaja.

Lauantain tapahtumassa on mukana myös Unicef, onhan tämä vuosi Satakunnan Unicef-teemavuosi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää