Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut haastavaan tuplaviikonloppuun

 
Pesäkarhut haastavaan tuplaviikonloppuun

Neljällä voitolla superpesiskauden aloittanut Pesäkarhut pelaa viikonvaihteessa molempina päivinä, lauantaina kotona Porissa ja sunnuntaina kärkiottelussa Lapualla.

Lauantaisessa kotiottelussaan porilaiset kohtaavat rakkaan naapurinsa Raumalta, kun nykyään Lukko-nimeä kantava vierasjoukkue saapuu kylään. Odotettavissa on kiihkeä paikallisottelu, jonka upeana esiotteluna pelataan Porin Ässien ja Rauman Lukon SM-liigajoukkueiden välinen pesismatsi. Satakunnan pesisderbyn tapahtumissa on mukana myös Unicef teemavuotensa merkeissä.

Tapahtumat alkavat lauantaina jo klo 14.30 lätkäjätkien kohtaamisella ja klo 17 pelataan naisten superpesiksen sarjapisteistä. Pesäkarhut ja Lukko kohtasivat vain reilu viikko sitten sarjaottelussa Raumalla ja tuolloin porilaiset olivat parempia jaksoin 1-0. Raumalaiset ovat viimeksi voittaneet paikallisottelun Pesäkarhuja vastaan kesällä 2005, mutta ovat osoittaneet kehittymistään jo tälläkin kaudella. Lukolla on alla Poriin tullessaan tappio ja nollille jääminen Lapuaa vastaan, kun taas Pesäkarhut haki edellisessä ottelussaan kolme pistettä Lappeenrannasta.

"Kova ottelu ja upea tapahtuma kaikenkaikkiaan on luvassa lauantaina. Kiekkoilijoiden pelissä tulee varmasti sattumaan ja tapahtumaan monenlaista. Meidän ottelustamme Lukkoa vastaan tulee kiihkeä, lataus on varmasti hyvä ja uskon että molemmilta löytyy jotain uuttakin peliin. Toki tunnemme toisemme erittäin hyvin, mutta meidän tulee edelleen luottaa omiin vahvuuksiimme ja iskeä heidän heikkouksiinsa. Oma kokoonpanomme tulee todennäköisesti ratkeamaan vasta lauantain aamuharjoituksissa pienten vaivojen vuoksi. Se on varmaa, että Elisa Järvenpää ei tule pelaamaan viikonvaihteessa. Hän on sairauslomalla ylävartalovamman vuoksi", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Sunnuntaisesta Lapuan vierailusta Kaijansinkko odottaa erittäin mielenkiintoista, kun kaksi kärkipaikoille povattua joukkuetta kohtaavat. "Olimme pienellä porukolla hieman vakoilemassa Virkiää keskiviikkona Raumalla. Heidän pelinsä näytti vahvalta, joukkue on kovassa ulkopelikunnossa ja sisäpelissäkin löytyy taitoa ja rutiinia. Mutta Lapuan peliin siirrämme ajatuksen vasta myöhään lauantai-iltana, kun paikallistaiston hiet ja tunteet on saatu pyyhittyä pois", alkukauteen varsin tyytyväinen Pesäkarhuluotsi toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ElisaJärvenpää

Elisa Järvenpää

1990
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää