Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ja Ässät voittoihin Satakunnan pesisderbyssä

 
Pesäkarhut ja Ässät voittoihin Satakunnan pesisderbyssä

Pesäkarhut jatkoi voittoputkeaan lauantaina Porissa kaatamalla paikallisottelussa Rauman Lukon puhtaasti jaksoin 2-0. Esiotteluna pelatussa liigakiekkoilijoiden pesisottelussa porilaiset olivat niinikään parempia, kun Ässät kukisti Lukon juoksuin 11-2. Ässien parhaana palkittiin maalivahti Juha Järvenpää, joka pesiskentällä esiintyi lautasen herrana.

Satakunnan pesisderbyssä yleisöä oli paikalla kiitettävästi, 1309 katsojaa. Pesäkarhut oli alusta lähtien hallitseva osapuoli naisten paikallisväännössä. Porilaiset jauhoivat ensimmäisellä jaksolla kolmostilanteita tasaisesti.Kun kotijoukkue onnistui kotiutuksissaan lopulta kolme kertaa ja ulkopeli piti Lukon vain yhdessä kolmostilanteessa, päättyi avausjakso Pesäkarhuille 3-0.

Toiseen jaksoon Pesäkarhujen peli lähti onnahdellen liikkeelle ja niinpä kaksi vuoroparia pelattiin nollanollaa. Ykköspalkinnon kotijoukkueesta niiannut Kaisa Kärkkäinen avasi porilaisten pelin kolmannessa vuoroparissa läpilyönnillään ja siitä seurasi muidenkin erinomaisia lyöntejä. Myös raumalaiset saivat Pesäkarhujen 6-0-johtotilanteessa laatua sisäpeliinsä tehden kaksi juoksuakin. Toinen jakso Pesäkarhuille lopulta 7-2.

Kotijoukkueesta palkittiin Kärkkäisen lisäksi hienosti neljä juoksua lyönyt Heidi Kuusisto. Lukon parhaita olivat lukkari Jenna Kammi-Rahnasto ja Marjaana Liljeroos. Pesäkarhujen ykköspalkittu Kaisa Kärkkäinen oli tyytyväinen voittoon. "Pelattiin ihan hyvin ulkona ja sisälläkin riittävästi, vaikka ajoittain Kammi-Rahnaston tolpat tekivät hommasta hankalaa", Kaisa kertoi.

"Erittäin arvokas voitto, ei missään nimessä ollut helppoa tänään. Lukko pelaa hyvää ulkopeliä ja jos laatu lyönneissä on hiemankin puutteellista, peli menee vaikeaksi. Näin meille tapahtui tänään osittain oman pelinjohtonikin vuoksi toisen jakson alussa. Mutta ulkopeli oli todella hyvää tänäänkin ja erityismaininnan haluan antaa superpesisdebyyttinsä ulkopelissä pelanneelle omalle kasvatillemme Meea Lehtiselle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi taiston tauottua.

Pesäkarhut pelaa seuraavan pelinsä jo sunnuntaina, kun sen matka vie kärkikamppailuun Lapualle. Odotettavissa on kahden hyvää ulkopeliä pelaavan joukkueen kova taistelu, johon Kaijansinkon mukaan on hieno lähteä nauttimaan. "Lähdemme taistelemaan ja nauttimaan pelistä, suurin mestarisuosikki on vastassa. Rohkeasti vaan haastamaan, usko omaan osaamiseen on kova. Kun pelataan laadukkaasti, meillä on mahdollisuus voittaa Lapuallakin", Petri Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää