Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Avauspisteiden metsästys jatkuu

 
Avauspisteiden metsästys jatkuu

FC PoPa on huomenna kovan haasteen edessä, pistepussi on tällä hetkellä tyhjää täynnä ja täydennystä tarvitaan nopeasti ja tehtävää ei helpota yhtään se, että vastaan asettuu sarjan yksi suurimmista ennakkosuosikeista eli FC Lahti. Joukkueet pelasivat kauden alla harjoituspelin Lahdessa ja silloin päädyttiin tasatulokseen 1-1.

Uusia pelaajia mukana

PoPa esittelee huomenna ainakin kaksi uutta pelaajaa porilaisyleisölle, kun Mikael Liespuu ja Patrik Lomski tekevät debyyttinsä PoPan paidassa. Pelaajat ovat todella tervetulleita joukkueeseen, sillä PoPa kärsii tällä hetkellä kovasta loukkaantumissumasta. Huomisesta ottelusta ovat varmuudella sivussa Petri Viljanen, Jussi Äijälä, Kari-Pekka Koivunen, Aleksander Akbar ja Joni Vuorinen, joka huilaa pelikiellon takia. Lisäksi Deman, Juuso Aallon ja Antti-Pekka Pihlaisen pelaaminen on vielä epävarmaa.

Uskoa omaan tekemiseen

PoPa on siis aloittanut kauden surkeasti ja neljän ottelun jälkeen pistepussissa on nolla pistettä ja neljän ottelun jälkeen maaliero on masentava 2-9.

Mutta huomenna on mahdollisuus aloittaa kausi "uudestaan" ja keskittyä tuleviin otteluihin ja unohtaa menneet. Joukkueen pitää huomenna uskaltaa luottaa omaan pelitapaan ja luotettava omaan joukkueeseen ja puolustettava ja hyökättävä koko joukkueen voimin. Vaikka peli on ollut pahasti hakusessa on monissa otteluissa ollut hyviä hetkiä mutta ikävä kyllä hyvät hetket ovat jääneet karmaisevien virheiden alle, joista vastustajat ovat rokottaneet armottomasti. Se on selvää, että koko joukkueelle on ryhtiliikkeen paikka ja huomenna on uusi mahdollisuus taistella avauspisteistä. Jos joukkue pystyy huomenna pelaamaan tasollaan ja nimenomaan joukkueena niin kaikki mahdollisuudet on napata huomenna kauden avauspisteet.

Helppoa iltapuhdetta ei ole luvassa, sillä FC Lahti on sarjan yksi suurimmista voittajasuosikeista ja omaa vahvan rosterin. Keskialueella joukkueen peliä pyörittävät Jukka Veltheim, Teemu Turunen ja Jani Bäckman ja puolustus on todella vahva Hugo Mirandan ja Jukka Sinisalon johdolla. Joukkueen ehkä suurin tähti Rafael on vielä toipilaana eikä ole huomenna mukana.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoAalto

Juuso Aalto

17.8.1990 Rauma
Tiedot

Aleksander Akbar

1.1.1992
Tiedot

Williamde Mattia

William de Mattia

28.4.1983 Santa Catarina, Brasilia
Tiedot

Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Mikael Liespuu

4.3.1991
Tiedot

Patrik Lomski

3.2.1989 Turku
Tiedot

Antti-PekkaPihlainen

Antti-Pekka Pihlainen

10.5.1986
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot

Joni Vuorinen

5.11.1989
Tiedot

Jussi Äijälä

27.11.1988
Tiedot


Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää