Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musalle tappiolta tuntuva tasapeli

 
Musalle tappiolta tuntuva tasapeli

Salamapäivää ei tarvinnut sittenkään viettää vesisateessa ja tappioltakin vältyttiin, kun Tikkurilan Palloseura kävi vierailemassa Musan kotoisalla Wembleyllä. Aivan nappiin ei kaikki kuitenkaan mennyt, sillä voitto oli täysin otettavissa ja maalipaikkoja oli riittämiin.

Ensimmäistä vaarallista maalipaikkaa ei tarvinnut odottaa muutamaa minuuttia kauempaa, kun vierasjoukkueen Teemu Pyhämäki pääsi nokikkain Michal Slawutan kanssa. Slawutan tuplatorjunta piti numerot vielä tässä vaiheessa maalittomana. Alun vierailijoiden rynnistyksen jälkeen ote siirtyi MuSalle. Parhaat paikat siunaantuivat vasenta laitaa viilettäneelle Tuomas Savinaiselle ja kärjessä häärineelle Alber Kuqille. Molempien epäonneksi maalipuut olivat osumien esteenä.

Hyvistä maalipaikoista huolimatta puoliajalle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Ensimmäinen puoliaika aiheutti kuitenkin MuSan päävalmentajalle Risto Koskikankaalle harmaita hiuksia, kun Joao Gaetti ja Jarno Ruisniemi joutuivat jättämään leikin kesken. Molemmat polvivammojen vuoksi. Tilalle kirmasivat Niko Vainionpää ja Topi Furuholm.

Peli jatkui toisella puoliajalla melko avoimena ja oli vain ajan kysymys koska verkko helähtäisi. Molempien joukkueiden keskustan puolustaminen ei ollut täysin kuosissaan ja maalipaikkoihin päästiin melko helposti. Ensimmäisen kerran pallo saatiin maalin perukoille vierasjoukkue TiPS:in toimesta. Vasemmalta laidalta keskitetty pallo löysi hyvin pelanneen Niko Wekströmin vitosen viivan tuntumasta, jolla oli helppo työ siirtää vierailijat johtoon 61. peliminuutilla.

Tasoitusmaalia saatiin odottaa aivan pelin loppuminuuteille saakka. Eero 'Eki' Salminen jallitteli oikealla laidalla TiPS:in pakin kahville ja syötti takaviistoon Topi Mattilalle, jonka tarkka laukaus löysi tiensä maalin vasemmasta alakulmasta. Näin pisteet tasattiin ottelussa, jossa kumpikin joukkue olisi kiivaasti kaivannut täyttä pistepottia.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää