Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musalle tappiolta tuntuva tasapeli

 
Musalle tappiolta tuntuva tasapeli

Salamapäivää ei tarvinnut sittenkään viettää vesisateessa ja tappioltakin vältyttiin, kun Tikkurilan Palloseura kävi vierailemassa Musan kotoisalla Wembleyllä. Aivan nappiin ei kaikki kuitenkaan mennyt, sillä voitto oli täysin otettavissa ja maalipaikkoja oli riittämiin.

Ensimmäistä vaarallista maalipaikkaa ei tarvinnut odottaa muutamaa minuuttia kauempaa, kun vierasjoukkueen Teemu Pyhämäki pääsi nokikkain Michal Slawutan kanssa. Slawutan tuplatorjunta piti numerot vielä tässä vaiheessa maalittomana. Alun vierailijoiden rynnistyksen jälkeen ote siirtyi MuSalle. Parhaat paikat siunaantuivat vasenta laitaa viilettäneelle Tuomas Savinaiselle ja kärjessä häärineelle Alber Kuqille. Molempien epäonneksi maalipuut olivat osumien esteenä.

Hyvistä maalipaikoista huolimatta puoliajalle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Ensimmäinen puoliaika aiheutti kuitenkin MuSan päävalmentajalle Risto Koskikankaalle harmaita hiuksia, kun Joao Gaetti ja Jarno Ruisniemi joutuivat jättämään leikin kesken. Molemmat polvivammojen vuoksi. Tilalle kirmasivat Niko Vainionpää ja Topi Furuholm.

Peli jatkui toisella puoliajalla melko avoimena ja oli vain ajan kysymys koska verkko helähtäisi. Molempien joukkueiden keskustan puolustaminen ei ollut täysin kuosissaan ja maalipaikkoihin päästiin melko helposti. Ensimmäisen kerran pallo saatiin maalin perukoille vierasjoukkue TiPS:in toimesta. Vasemmalta laidalta keskitetty pallo löysi hyvin pelanneen Niko Wekströmin vitosen viivan tuntumasta, jolla oli helppo työ siirtää vierailijat johtoon 61. peliminuutilla.

Tasoitusmaalia saatiin odottaa aivan pelin loppuminuuteille saakka. Eero 'Eki' Salminen jallitteli oikealla laidalla TiPS:in pakin kahville ja syötti takaviistoon Topi Mattilalle, jonka tarkka laukaus löysi tiensä maalin vasemmasta alakulmasta. Näin pisteet tasattiin ottelussa, jossa kumpikin joukkue olisi kiivaasti kaivannut täyttä pistepottia.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutArttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää