Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille ensimmäinen pisteetön ottelu tällä kaudella

 
Pesäkarhuille ensimmäinen pisteetön ottelu tällä kaudella

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue koki tappion jaksoin 1-0 kärkiottelussa Jyväskylässä tiistaina. Näin Pesäkarhut jäi ensimmäistä kertaa pisteittä tämän kauden otteluissa. Ensimmäisen jakson Kirittäret aloitti vahvasti sisällä lyöden heti ekaan vuoroon hyvillä lyönneillä kolme juoksua. Pesäkarhut pääsi kuitenkin toisessa sisävuorossaan hyvin peliin kiinni kaventaen lukemiksi 3-2. Jyväskyläläisten kolmas sisävuoro olikin sitten yhtä ilotulitusta, he tekivät peräti 12 juoksua ja lyönnit olivat lähes poikkeuksetta unelmavetoja. Harvinaista oli se, että kolem peräkkäistä Kirittärien lyöjää vetäisi vuorossa kunnarin. Lopulta ensimmäinen jakso meni kotijoukkueelle 15-2.

Pesäkarhujen ilme ja tekeminen parani toiseen jaksoon. Koko joukkue taisteli lujasti ja osoitti itselleenkin sen, että periksi ei pidä antaa ja että Kirittäret on kaadettavissa myös Jyväskylässä. Pesäkarhut pääsi viimeisellä tasoittavallaan yrittämään voittojuoksuakin, mutta Kirittärien erinomaiset taittoheitot kakkospalkinnolla palkitun Johanna Pentilän läpilyönnistä tuhosivat yrityksen. Hieman aikaisemmin ykköspalkinnolla palkittu Susanna Puisto oli kurittanut kunnarilyönnillään Kirittärien takakenttää. Toinen jakso kuitenkin päättyi 1-1 ja koko peli siis Kirittärille 1-0.

"Olemme ylpeitä nuoren joukkueemme kasvojen pesusta toisella jaksolla. Kukaan ei heittänyt pyyhettä kehään, vaan heräsimme hienoon taisteluun", Pesäkarhujen kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi pelin jälkeen. "Nyt on katseet käännettävä jo keskiviikon kotipeliin Haminaa vastaan, ei auta liikaa murehtia enää", Kaijansinkko lisäsi. Yleisöä Jyväskylässä lähes tuhat henkeä ja osa heistä käyttäytyi pelin jälkeen suorastaan törkeästi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Aniaa kohtaan. Suunsoitto ja "pottuilu" menneistä tapahtumista Anialle oli kaikkea muuta kuin hyvän maun mukaista ja mikä ihmeellisintä sitä pystyttiin harrastamaan Pesäkarhujen vaihtopenkin välittömässä läheisyydessä ilman että Kirittärien järjestyshenkilöitä oli asiaan puuttumassa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää