Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kadonneen voiton metsästys

 
Kadonneen voiton metsästys

Voitot ovat karttaneet Musan Salamaa alkukauden aikana toden teolla. Kuudesta ottelusta saldona on kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Nyt Salamalauma matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi tavoitteenaan kartuttaa pistepussia tupsukorvien kustannuksella. Ottelu pelataan 1.6 klo 18.30 alkaen.

Helpot virheet ovat kostautuneet ja maalipuiden väliin osumisessa on toivomisen varaa. Viikonlopun TiPS-ottelussa paikkoja oli vaikka muille jakaa, mutta saldoksi jäi yksi tehty maali ja nihkeä tasuri. Etenkin Albert Kuqi oli ottelussa vaarallinen, mutta myös tehoja kaivataan. Tummia pilviä salamaleiriin lankesi Jarno Ruisniemen telottua itsensä TiPS-ottelun ensimmäisen jakson loppupuolella. Jape joutuneekin jättämään Ilves-ottelun väliin, ellei ihmeparantumista tapahdu. Sen sijaan Teemu Pelttarin paluu kokoonpanoon on mahdollinen, mutta tilannetta seurataan päivittäin.

Eero Salminen pelasi TiPS-ottelun erittäin pirteästi ja tarjoili Topi Mattilalle tekopaikan, joka takasi MuSalle pisteen. Salminen onkin suuressa roolissa MuSan paluussa voittojen tielle. Keskikentän taiturin saadessa vitosvaihteen silmään ja itseluottamuksensa pilviin, on Ilves-puolustuksella luvassa vaikeita aikoja.

Ilves on joka tapauksessa kivikova vastustaja. Sarjassa neljäntenä majaileva petolauma on vain pisteen päässä piikkipaikkaa pitävästä ÅIFK:sta. MuSan sijoitus tällä hetkellä on hieman heikompi, sillä porilaiset ovat toiseksi viimeisinä. Erittäin tasaisessa sarjassa kuitenkin parillakin voitolla on suuri merkitys. MuSan on pelattava selkeästi kauden paras ottelunsa, jos Salama tahtoo iskeä Ilveksen kumoon. Tamperelaisten rosterista löytyy kovia nimimiehiä, kuten Henri Scheweleff, Miki Sipiläinen ja Matti Jokinen. Tiivis puolutuspeli ja onnistumiset hyökkäyspäässä voivat kuitenkin tuoda erittäinkin musamyönteisen tuloksen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää