Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut tappiosta sisuuntuneena kotipeliin Petojusseja vastaan

 
Pesäkarhut tappiosta sisuuntuneena kotipeliin Petojusseja vastaan

Pesäkarhut kärsi kauden ensimmäisen tappionsa sunnuntaina Lapualla ja lähtee nyt keskiviikkona sisuuntuneena kirkastamaan kilpeään kotiottelussa Seinäjoen Petojusseja vastaan. Vierasjoukkue on muuttunut täksi kaudeksi kohtuullisen paljon, mutta edelleen sen kärki on kohtuullisen vaarallinen. Viimeisimmän muutoksen Petojussit teki vielä noin pari viikkoa, kun se yllättäen vaihtoi pelinjohtajaa vain kahden ottelun jälkeen. Porilaiset lähtevät otteluun kutakuinkin samalla viikonlopun kahdesta ottelusta tutulla kokoonpanolla.

"Tappiossa on aina voiton siemen, niinhän sitä urheilussa on totuttu sanomaan. Uskon että Lapualta jäi mieliimme sekä hyvää pelillisesti että myös sopivaa ärsytystä henkisesti. Oppiminen erilaisista asioista niin voitoissa kuin mahdollisissa tappioissakin on tärkeä juttu kehittymisen ja pelin kehittämisen kannalta. Lapua-ottelussa teimme erittäin paljon myös hyviä asioita pelissämme ja tietenkin se toisen jakson voittoon nousu osoitti sitkeytemme joukkueena. Toki parannettavaakin jäi ja ne asiat on käyty läpi joukkueen kesken jo heti kotimatkalla sunnuntaina. Keskiviikon kotiottelussa Petojusseja vastaan korostuu ennenkaikkea mentaalipuolen valmius pelaamiseen kovan viikonlopun jälkeen. Pitää olla valmis pelin alussa aggressiiviseen ulkopeliin ja määrätietoisiin suorituksiin sisäpelissä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko ennakoi keskiviikkoista kotiottelua.

Pesäkarhujen ja Petojussien välisen pelin otteluisäntänä toimii Pori Energia ja se tarjoaa tuhannelle ensimmäiselle katsojalle munkkikahvit ja lapsille limsat.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää