Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut palasi voittojen tielle

 
Pesäkarhut palasi voittojen tielle

Pesäkarhut otti puhtaan 2-0 voiton Porissa keskiviikkona vierailleesta Seinäjoen Petojusseista. Näin porilaiset palasivat voittojen tielle tappiollisen Lapuan vierailun jälkeen. Pesäkarhut onnistui pelin avauksessa suunnitelmien mukaisesti tehden heti ensimmäisessä sisävuorossaan peräti viisi juoksua. Tuon jälkeen ote hieman hiipui ja lopulta ensimmäinen jakso kotijoukkueelle juoksuin 8-0.

"Tarkoitus oli panostaa kovan tuplaviikonlopun jälkeen nimenomaan alkuun niin henkisesti kuin pelillisestikin. Se onnistui, mutta on toki myös inhimillistä se pieni herpaantuminen mitä sitten tapahtui", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi.

Toisella jaksolla Pesäkarhut jatkoi aggressiivistä ja hyökkäävää ulkopeliään pitäen Petojussien vaarallisen kärjen hyvin kurissa. Omassa sisäpelissään porilaiset pelasivat tasaisen varmasti ja tekivät sen mikä riittää. Jaksovoitto kotijoukkueelle 6-1.

"Olen tyytyväinen vahvaan puolustuspeliimme ja yksittäisistä pelaajista haluan nostaa esiin Carita Toiviaisen. Hän näytti kapteenina esimerkkiä hyvästä tekemisestä sekä sisällä että ulkona. Paljolti tämän ottelun ratkaisu ja luonne määräytyi meidän joukkueen mentaalipuolen jutuista. Saimme aikaiseksi riittävän latauksen kovassa pelitahdissa, peli oli kuitenkin viiteen päivään meille kolmas. Siitä latauksesta nostan hattua koko joukkueelle", Kaijansinkko kiitteli ryhmäänsä. Pesäkarhujen parhaina Petojussit-ottelussa palkittiin Carita Toiviainen ja hyvin lukkaroinut Heidi Hakomäki. Yleisöä Porin pesäpallostadionille oli saapunut mukavasti, 1050 katsojaa.

Pesäkarhujen seuraava ottelu on vasta reilun viikon kuluttua perjantaina (10.6), tuolloin Poriin saapuu Lapuan Virkiä sarjan kärkikamppailuun.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiHakomäki

Heidi Hakomäki

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää