Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalPa Poriin vierailulle

 
SalPa Poriin vierailulle

MuSan taival alkukaudella on ollut vaikea ja voittojen haaliminen vielä pahasti työn alla. Seuraava mahdollisuus napata täysi kolmen pisteen saalis koittaa maanantaina 6.6, kun Salama saa vieraita Salosta. Seitsemäntenä sarjassa majaileva SalPa on päästänyt vähiten maaleja (4) koko B-lohkossa, mutta täydet pistepotit ovat silti olleet työn ja tuskan takana. Salolaiset ovat pelanneet kolme tasapeliä, napanneet kolme voittoa ja hävinneet yhden koitoksen. Viimeksi jyrän alle jäi ÅIFK tylyin 3-0-lukemin, joten sinivalkonutut ovat kovassa iskussa.

Salaman lähtökohdat otteluun ovat melko päinvastaiset. Selvässä haastajan asemassa otteluun valmistautuva musalaislegioona lähtee otteluun niskassaan 4-0-vierastappio Ilveksestä. Myös kauden statsit ovat tylyä kerrottavaa - vähiten tehtyjä, toiseksi eniten päästettyjä. Etenkin oman pään tilkkimisen tarvitaan lääkettä, sillä keskikentältä pääsee ajoittain läpi vaikka konttaamalla. Tätä lääkettä saattaa olla tiedossa jykevän topparin, Jussi Männistön pukiessa päälleen jälleen edarin nutun. Ex-kapteeni palaa paikkaamaan puolustajavajetta ja tuo samalla roppakaupalla kokemusta ja rauhallisuutta Musamiehistöön. Hyökkäyspäässä paikat pitää hyödyntää entistä tehokkaammin, eikä rouva Fortunankaan apu olisi pahitteeksi. Esimerkiksi viime kotipelissä TiPS:a vastaan maalin raamit kolisivat useampaankin otteeseen.

MuSan kärkimiehen Jarno Ruisniemen pelikunto on edelleen arvoitus miehen loukattua polveaan Tikkurilaa vastaan. Samoin Joao Gaettin pelikunto ratkeaa pelipäivän alla. Kärkimehenä Ilvestä vastaan viilettänyt Teemu Pelttari sen sijaan on jo toipunut täyteen iskuun, eikä Eero Salminenkaan kärsi enää loukkaantumispeikosta. Sen sijaan Jani Heinonen on sivussa korttitilin täyttymisen johdosta.

SalPan riveistä löytyy niin kovia maalintekijöitä, kuin loistavia puolustussuunnan raatajiakin. Erityisvartointiin pitää laittaa etenkin hyökkääjä Matti Heimo, jonka viimeistelytaito on aivan huippuluokkaa. 'Xavina' joukkueessa toimii Jussi Haijanen, joka ruokkii ahnaita kärkiä tarkoilla passeillaan.

MuSa on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viimeista edellinen, mutta voitolla on mahdollisuus nousta mukavasti putoamisviivan yläpuolelle. Jos Pekka Poutaa on uskominen, on maanantaiksi luvassa komea futiskeli, joten nyt sankoin massoin kannustamaan MuSa kauden avausvoittoon. Puoliajalla kilpaillaan MuSan VIP-kausikortista.

Ottelu alkaa 18.30. Nähdään kentällä!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää