Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Siilinjärven kaatoon ja kilpeä kirkastamaan

 
Pesäkarhut Siilinjärven kaatoon ja kilpeä kirkastamaan

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue saa sunnuntaina vieraita Savosta, kun Siilinjärvi saapuu Poriin. Pesäkarhuilla on alla tappio viikon takaa Viinijärveltä, ottelusta joka antoi aihetta myös ylimääräiselle joukkueen sisäiselle palaverille. "Niin, pidimme paluumatkalla Viinijärveltä palaverin jossa jokainen sai purkaa tuntojaan. Tiedämme pystyvämme parantamaan peliämme, palaveri oli mielestäni hyvä tähän hetkeen. Se varmasti vei meitä eteenpäin henkisesti ja joukkueena sekä tietysti sitäkautta myös pelillisesti", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania kertoo.

Sunnuntaisesta Siilinjärvi-ottelusta Pesäkarhujen kokoonpanosta puuttuu vielä nenän murtumasta johtuen sairaslomalla oleva Hanna Hirvikoski. "Lähdemme erityisesti tiivistämään otettamme ulkopelissä, toki myös sisäpelissä pitää saada perusasiat paremmiksi. Olennaisinta kuitenkin on se, että jokainen nostaa tasoaan ja ottaa enemmän vastuuta henkilökohtaisella tasolla", Ania sanoo.

Superpesiksen siirtoaika päättyy maanantaina 23.7 klo 16.00, Pesäkarhut ei aio hankkia ulkopuolelta lisää pelaajia tälle kaudelle. "Kävimme seurajohdon ja pelinjohdon kesken pari palaveria aiheesta alkuviikon aikana. Päätimme olla hankkimatta uusia pelaajia, vaikkakin pari ulkopuolista olisi ollut saatavilla. Ainoastaan äkilliset loukkaantumiset sunnuntain pelissä voivat muuttaa tilannetta. Luotamme näihin tämänhetkisiin pelaajiin , uskomme heidän parantavan peliään ja ottavan sen vastuun mitä menestyvän joukkueen
jäsenten kuuluukin ottaa. Lisäksi emme halunneet lähteä muuttamaan valitsemaamme linjaa joukkueen rakenteessa, Pesäkarhuissa tehdään työtä pitkäjänteisesti myös tulevat kaudet huomioonottaen" , Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa nuoriin pelaajiinsa luottaen.

     Pesäkarhujen tiedotteesta / Urheilupori.com 


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää