Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lapua vei tiukan kärkikamppailun

 
Lapua vei tiukan kärkikamppailun

Helteisessä Porin illassa pelattu naisten superpesiksen kärkikamppailu Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välillä oli perjantaina odotusten kaltaisesti tasainen ja jännittävä. 1144 katsojaa sai nauttia molempien joukkueiden varsin vahvasta sisäpelistä ja osittain yllättävienkin virheiden sävyttämästä ulkopelistä.

Pesäkarhut johti molempia jaksoja,mutta lopulta vieraat olivat parempia vieden ottelun jaksoin 1-0. Jaksoluvut 3-5 ja 4-4 kotijoukkue ensin mainittuna. Näin Pesäkarhut jäi ensimmäistä kertaa tällä kaudella pisteittä ja Lapua jatkaa voittojen tiellä saalistaen nyt Porista kaksi pistettä.

Kentän parhaana palkittiin Virkiän lukkari Sirpa Pollari, Pesäkarhujen parhaina palkinnon niiasivat Hanna Hirvikoski ja Emmi Viitala.

"Maksoimme tänään rajulla kädellä kokemattomuuttamme. Emme pystyneet pitämään kummallakaan jaksolla johtoasemaamme ja se harmittaa todella kovasti. Ulkopelissä meille tuli liikaa virheitä, jotka kokenut vastustaja käytti tylysti hyväksi. Sisäpelissämme olimme pääsääntöisesti tänään melko hyviä, teimme ihan riittävästi kolmostilanteita ja purimme Lapuan ulkopeliä laadukkailla suorituksilla. Parannettavaa toki jäi myös sisäpeliin, esimerkiksi kaaripelissä ja pelivalmiudessa Pollaria vastaan. Mutta tästä on vaan otettava opiksi ja mentävä eteenpäin, uusi peli on edessä jo sunnuntaina Siilinjärvellä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

EmmiViitala

Emmi Viitala

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää