Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut terveenä ja latautuneena Petojussien kimppuun

 
Pesäkarhut terveenä ja latautuneena Petojussien kimppuun

Pesäkarhut ja Petojussit Seinäjoelta(ex-Peräseinäjoki) kohtaavat naisten superpesiksen huippuottelussa Porissa tiistaina. Vastakkain ottelussa ovat sarjan kolmonen ja nelonen, molempia kiinnostaa taatusti mahdollisimman hyvä sijoitus runkosarjan lopuksi. Runkosarjaa on jäljellä vielä 3-4 kierrosta ja Pesäkarhut on Petojusseja neljä pistettä jäljessä, joskin yhden ottelun vähemmän pelanneena. Eli panoksia ottelussa riittää.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania odottaa ottelusta hyvinkin kiihkeää. " Kesäkuun alussa pelasimme vastakkain Peräseinäjoella ja silloin tuomarin keltainen korttikin viuhui kolme kertaa. Aina kun vastassa on Risto Ojanperä ja hänen joukkonsa, on odotettavissa värikkäitä hetkiä. Toivottavasti myös meidän loistava kotiyleisömme muistaa Ristoa...", Jamo toteaa.

Pesäkarhujen ja Petojussien keskinäinen kohtaaminen kesäkuussa oli todella tasainen. Molemmat jaksot päättyivät tasan, kuten supervuoroparikin. Ratkaisu syntyi vasta toisessa kotiutuskisassa, jonka Petojussit voitti. Samantyyppistä tasaista vääntöä odottaa nytkin Pesäkarhujen yksi runkopelaajista Kaisa Kärkkäinen. "Kova peli on tiedossa, ulkopeli tulee olemaan ratkaisevassa osassa. Uskon että kotivoittojemme putki jatkuu, kaikki kahdeksan kotimatsia olemme voittaneet, mikseipä siis tätäkin", Kaisa luottaa omiinsa.

Pesäkarhut lähtee otteluun voitto Siilinjärvestä alla sunnuntai-illalta, Petojussit puolestaan hävisi sunnuntaina kotiottelunsa Jyväskylälle ja menetti käytännössä mahdollisuutensa runkosarjan voittoon. Molemmille joukkueille maistuisi voitto hyvältä, voittaja ottaa ison askeleen kohti neljän parhaan joukkoon sijoittumista. "Tottakai olisi hyvä olla neljän joukossa runkosarjan päätteeksi. Se tietäisi paitsi paremmat lähtöpisteet jatkosarjaan, mutta myös ennenkaikkea enemmän kotiotteluita jatkosarjassa. Sillä asialla erityisesti meillä Porissa isoilla katsojaluvuilla on myös taloudellista merkitystä", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut pääsee tiistain kärkikamppailuun täysin terveellä ryhmällä Hanna Hirvikosken palatessa rivistöön sairauslomansa(murtunut nenä) jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää