Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut vahvan puolustuspelin teemalla Ylihärmää vastaan

 
Pesäkarhut vahvan puolustuspelin teemalla Ylihärmää vastaan

Pesäkarhut saa keskiviikkona Poriin vieraita Ylihärmästä, nykyisestä Kauhavan kaupungista. Porilaisilla on alla vierasvoitto vaihtelevan esityksen jälkeen Siilinjärveltä, kun taas Ylihärmä kärsi edellisellä kierroksella tappion Raumalla. Ulkopelin parsiminen paremmaksi on Pesäkarhujen teemana pelinjohtaja Petri Kaijansinkon mukaan tulevien päivien ja viikkojen aikana.

"Ulkopeliä laitetaan nyt kuntoon hyvin yksinkertaisin keinoin. Harjoittelemalla. Menee täysin minun piikkiin se, että harjoittelu on ollut viime aikoina liian sisäpelipainotteista. Harjoittelun lisäksi ulkopeliä laitetaan kuntoon henkilökohtaisella tasolla mentaalipuolen jutuilla sekä puhumalla, piirtämällä ja pelejä hieman katsomallakin", Kaijansinkko toteaa. Ylihärmän joukkuetta Pesäkarhujen pelinjohtaja pitää hyvinkin potentiaalisena ja yllätysvalmiina.

"Heillä on tarkasti otettava kärki, muutama vaarallinen lyöjä ja varmasti virtaa täynnä oleva ryhmä Poriin saapuessaan. Ja pelinjohto on kokeneen Jarmon Anian käsissä. Me keskitymme omaan tekemiseemme ja otamme huomioon tietyt tärkeät pointit vastustajasta", Petri Kaijansinkko kertoo.

Keskiviikkoiseen Pesäkarhut-Ylihärmä-otteluun perheet saavat merkittävän lippuedun, kun perhelippuja myydään nyt puoleen hintaan!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää