Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jätti Ylihärmän nollille

 

Pesäkarhut jätti Ylihärmän nollille


Pesäkarhujen vahvan ulkopelin teema onnistui keskiviikkona täydellisesti, kun kotijoukkue kukisti Porissa vierailleen Ylihärmän puhtaasti jaksoin 2-0. Porilaiset eivät antaneet pohjalaisille juoksuakaan ja näin jaksolukemat 3-0 ja 7-0 kertovat tylysti joukkueiden välisen tasoeron ottelussa. Kolmostilanteitakaan Ylihärmä ei pystynyt tekemään kuin kolme, Pesäkarhujen saatellessa etenijän kolmospesälle kaksikymmentä kertaa.

"Olen erittäin tyytyväinen pelaajiemme suorituksiin tänään ja ennenkaikkea tapa millä voitto otettiin ilahduttaa. Ulkopelissä oli nyt sitä mitä siihen haettiin puheilla ja harjoittelulla, sisäpelissä painostamamme kohteet toimivat. Ehjä suoritus kaikenkaikkiaan, mutta ulkopelin hiomista jatketaan tällä viikolla perjantain ylimääräisessä ja lauantain ennaltasuunnitellussa harjoituksessa. Ylihärmältä odotin kieltämättä hieman enemmän, mutta toisaalta me taisimme tehdä heistä aseettomia", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili ottelun jälkeen.

Myös Pesäkarhujen ykköspalkittu Kaisa Kärkkäinen suhtautui positiivisesti ja luottavaisesti oman joukkueensa esitykseen. "Menimme selkeästi eteenpäin ulkopelissä niinkuin oli tavoitekin. Sisäpelissä sade ajoittain hieman häiritsi pelaamista", Kaisa totesi. Kakkospalkinnolla Pesäkarhuista palkittiin vahvasti ulkopelissä touhunnut Emma Nieminen. Ylihärmän parhaaksi valittiin Sanni Vainio-Hynnilä.

Sade verotti ottelun yleisömäärää varsin merkittävästi, tällä kertaa Porin pesäpallostadionille saapui 652 katsojaa.

Pesäkarhut pelaa juhannusta ennen vielä kaksi vierasottelua, sunnuntaina porilaiset matkaavat Petojussien vieraiksi ja ensi keskiviikkona Turkuun. Tuo Turku-ottelu on myös Superpesiksen VeikkausTV-ottelu.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

EmmaNieminen

Emma Nieminen

22.4.1992
Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää