Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitot jatkavat MuSan karttamista

 

Voitot jatkavat MuSan karttamista


Sää oli upea, varakenttänä toiminut Urheilukeskuksen tekonurmi oli valmiina, MuSa oli valmiina.. Kaikki oli valmiina kauden ensimmäistä voittoa varten. Mutta kuinka sitten kävikään? Aki Jylliin osunut TPV:n syöttöyritys ohjautui omaan maaliin ja voittosarake jäi edelleen näyttämään nollaa. MuSa tuhlasi maalipaikkoja kuin Rytsölä miljooniaan ja viimeisenä lukkona toimi erinomaisesti pelannut TPV-veskari Ilkka Innola. Vauhdikkaan ja hieman sekavan ottelun viihdearvoa lisäsi Tampereelta saapunut sikakatsomon edustaja, joka onnistui käyttämään kaikki suomen kielen kirosanat alle minuutissa. Onnea Tampere!

Ensimmäinen puoliaika oli molemmin puolin melkoista hurlumheipalloa. Kummallakaan ei ollut tuhannen taalan maalipaikkoja, mutta tästä huolimatta TPV onnistui tekemään ottelun voittomaaliksi jääneen 0-1-osuman. Juuso Tuovisen laitanousun päätteeksi heittämä keskityspallo ohjautui erinomaisesti pelanneen Aki Jyllin kautta MuSa-maaliin 31. minuutilla. Musa-keskittyi heittämään pitkiä palloja, jotka tavoittivat Ville Santasen lähes aina. 'Bambilla' ei kuitenkaan ollut juurikaan paikkoja, joihin tiputella palloja, eikä varsinaisia tilanteita saatu luotua. Ensimmäisen puoliskon paras paikka siunaantui Piracaialle, jonka vasuri 12 metristä ei kuitenkaan löytänyt tietään takakulmaan.

Toisella puoliajalla MuSa lisäsi kierroksia ja sai peliä haltuunsa hetki hetkeltä paremmin. Potentiaalisia maalintekopaikkoja syntyi pirteästi pelanneelle Kari-Pekka Koivuselle, A-P Pihlaiselle ja Teemu Pelttarille, mutta kaikki vedot suuntautuivat ohi tai yli maalin.

MuSa käytti ottelussa kaksi vaihtoa, kun Jani Heinonen korvasi Topi Mattilan ja Topi Furuholm tuli paikkaamaan krampista kärsinyttä Teemu Pelttaria. Vaihdot piristivät peliä entisestään, mutta koko kauden piinannutta maalipeikkoa ei saatu väistymään. Heinonen kuitenkin viihdytti yleisöä melkoisen näyttävällä spin-around-kikalla.

TPV:n parhaimmistoon kuuluivat ehdottomasti laajalla säteellä töitä tehnyt Juuso Ollikainen, sekä keskikentän moottorina toiminut Sergei Korsunov. Ex-musalainen Sami Kriikkula pelasi kohtuullisen pelin ja oli myös lähellä maalintekoa toisen puoliajan lopussa. Musan parhaita olivat puolustuksessa vahvasti esiintyneet Aki Jylli, sekä Jussi Välilä. Etenkin Jylli pelasi ajoittain huimalla itseluottamuksella höystettynä.

Tällaisessa tilanteessa ei auta, kuin höllätä maalintekoa kiristävää vannetta ja pelata yksi peli kerrallaan. Seuraavaksi MuSa kohta ÅIFK:n vieraskentällä keskiviikkona 22. kesäkuuta. Vaikea vieraspeli on kuitenkin nyt käännettävä voitoksi.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää